Benzin olayı beni gerçekten maddi manevi yordu artık. Araba ile işe gelip gitmek benim için ızdırap oldu. Trafikte ayrı bir dert.
Bundan önce Kawasaki ER-5'im vardı. Ancak arabam , Subaru Forester Turbo S (LPG'li ) ile aynı miktarda tüketimi vardı. Şehir içinde daha pratik ve çok daha az yakan bir motorsiklete geçmek istiyordum.
Uzun araştırmalar sonunda Kymco'nun 2010 model Agility City 125 modelini gözüme kestirdim. Şu ana kadar pratiklik ve karizmatik görünümü açısından çok hoşuma gitti.
Performans orta seviyelerde. Yol tutuş ciddi anlamda başarılı. Bunda Metzeler Feel Free lastiklerinde faydası olduğu kesin. Ama yakıt tüketiminde beklediğim ekonomiyi henüz sağlayamadım.İLeri ki günlerde bakacağız duruma.
Acerbis kaskım . Görüş açıları çok ferah , içi rahat ve havadar. Rüzgar sesi konusunda çok başarılı değil ama scooter'ınakı çıkabileceği hız belli olduğu için benim için sıkıntı değil. Çok beğendim açıkcası.
Bence büyük şehirlerin daha çok motosiklete ihtiyacı var. Hem ekonomi , hem trafik açısından büyük fayda sağlayacaktır.![]()