istersen bi kendini tanıt bizde sizi tanıyalım ?
Printable View
evet evet o viper o viper =S =) araba giderken ateş cıkartıyo nasıl bşyse öyle inicem derken bacaklarım yandı :S
bnm yerime cvp verdi sanırım... Bacaklarımı da yaksa giderken alevler de çıkarsa değer yani ona 5 dk bile binmeye ;)
=)
Herkes kullanamaz doğru TR de viper zaten bir elin bilemedin iki elin parmakları kadar :) farkındayız bu konunun :) ve bu turbo bir viper olunca :icon_wack:icon_wack
peki bunun sebebi herkesin kullanamadıından mı satın alamadıından mı :P :9 :P
Satınalma konusu çok ayrı bir boyut satınalmak için öncelikle butür araçlara ilgi duyulmalı heves edilmeli. O kunu çok çok ayrı. Kimisi off road sever kimisi zırhlı sever :icon_tup:
Kullanıma gelince 15 gün istanbulun her yerinde arabanın üstünde 12 13 saat geçirdikten sonra kullanımda sorun kalmaz.
valla o arabayla 12 13 saat nsl gecer bilmiyorum 12 13 saat dayanabilicegini düsünmüyorum araba resmen alev cıkartıyo giiderken
bizim arkadaşta fiat bis vardı bir alev atıyodu uffffffff :D
Aracın alev atması aslında turbo ömrü için sakıncalı. Araçta zaten 9.000 cc üstü bir motor var ona uygulanan yakıt basınçı ve miktarı butür alev atma olaylarını gerçekleştiriyor.
Bu arada arabası yüklü olan pekçok arkadaşın egsozundan alev attığını biliyoruz. Benim araç dahil.
Dergi cok güzel görünüyor bu ay elinize sağlık.Fakar herkezin bildiği bir rakip dergi olduğu için rakipsiz demek biraz iddialı geldi bana..
ellerinize sağlık güzel sayı olmuş.tekniğede daha çok önem vermenizde yerinde bi karar. teşekkürler.
Bu sayıyı çok çok merak ediyorum...
Hemen alıcam 1 tane...
derginin bazı fotolarında ve bazı mod listesinde anlamadığım bir görüntü kötülüğü var. baskıdan veya kullanılan fotoların dergiye geçişindeki bi problemden belki. diğer bir konu ise neredeyse yüzde 80in reklam sayfasına dönüşmesi. birde çok karışık bir şekilde reklamlar, en azından belli bir düzende olsa? genel olarak, araçlar tanıtımlar, soru cvp bölümü ve araç tanıtımları gayet iyi. düzenleme geçen aylara göre biraz daha zayıf bence. ellerinize sağlık yinede.
pls herkes bi sakin olsuın :) kimsenin nesinde neyi olduğu bewlli olmaz lütfen konu değilmasın si,ldim gereksiz msgları :)
neyse tamam bosver abi
beyaz corolla var merak edıyorum motorda bısı varmı
msuprayla 0-400 denemek lazım bu viper'ı
M den ziyade diğer supra iLe :)
Suprayi daha merak ediyorum :D
japonyadan standart TRD gelmiş. uzerınde 1.8 lt 192 hp motor varmıs. adana mersın kıbrıs ucgenınde motora aem kit, greddy beyin, blitz limit kaldırıcı sensör ***** japonyada 180 kms gecemedıgı ıcın bunu sensorle kaldırmıslar. ayrıca hatırladıgım kadarıyla komple egzoz, atesleme ve yakıt sıstemınde de modıfıye var. bır kaç şey daha listede var. cok hosuma gıttı böylesıne sade olusu. bır tane beyaz T-Sport bulup tabı varsa aynı sekıl yapmak lazım...:rolleyes:
Sayı çok güzele benziyor, yarın ilk işim dergiyi almak olacak. Çok sağlam, güzel araçlar var maşallah, kutlarım :)
Saner güzel sayı olmuş ellerinize sağlık
Git gide daha da güzelleşiyor dergi,keyif alarak okudum.
İzmirde 3yere gittim 3ündede yoktu...Dağıtıma başlanılmadımı?
Dergiyi aldım, hızlıca bir göz attım şimdilik..Çok güzel görünüyor elinize sağlık..
Dikkatimi çeken bir olumsuzluk olarak belirtmek isterim; Tune Shop bölümünde Megan marka ürünlerin markası hep Megane olarak yazılmış..Dikkatinize ! :)
Fatih bey merhaba. İzmir, Antalya ve diğer uzak bölgelere yaysat dağıtımın gönderdiği tüm dergiler iki gün sonra ulaşır. Yarın sabah baktığınızda bu bölgelerde de dergiyi bayilerde görebileceksiniz.
Tarık bey selamlar. Megane Racing konusunda haklısınız. Doğrusu Megan Racing olmalıydı. Şimdi kontrol ettim ve yanlış yazıldığını gördüm. Uyarınızı dikkate alarak bundan sonra daha dikkatli olacağımızı belirtmek isterim. Saygılarımla.
Bu ay unutulmaması gereken bir şey daha var. Hediye olarak verdiğimiz performans stickerı... Bu konuda yorumlarınızı alabilir miyiz? Beğendiniz mi?
Not: Dergimiz tüm Türkiye'de bu sabah itibariyle bayilerde.
Çok yakışmış :) Maşallah...
sticker güezl dergiyle beraber verilmeden thollga'da görmüştüm.
Ben carrefour'dan aldım dergiyi,baktıklarımın 3ünde sticker yoktu naylonu yırtıp almışlardı.
Buna da bir çözüm üretin bence,sticker alamayanlar olmuştur illa ki.
cozumu kolay suprıs sekılde dergının ıc yaprakları arasından cıksın :)