Gece disinda basmam ;)
Printable View
Bu iş çok zor :)
Wayyy atarlar yine havada uçuşuyorr inşallah havada kalmaz'da şu en hızlı 207 rc konusu kapanır
En hizli 207 olunca seker mi dagitiyolar nedir bu hirs boyle harbiden anlamak guc
en hızlı 207 antalyada değilmi zaten ne alaka ?
orhan başkan yeni setup hayırlı olsun :heyoo:
Bnim icin gecmk gecilmek onmli degil bn kimseyede en hizlisi bnim demiyorum. İnsanlar yanlus yonlendirilmesin amac bu. En huzlisi olunca keske seker verseler. Giren cikanin hesabi yok :)
Bide hizli olarak. Stock turbo ile hizlisi. Big turbolu olarak Antalya Yagmur oto servis Mehmet Turhat ustanin sifirdan hazirlamis oldugu Kirmizi DEV plakali 207 en hizlisi :)
evet hesaplar ortada kalmasın kapatalım xd sıkıldık abi hep biz geliyozz acıkta siz gelinn ( :
Setup olarak ne yaptiniz orhan abi?
Big turbomu ?
Yoksa oem turboda pal revizesimi oldu?
Umarim cok ozel bi soru sormadim :)
Kanka bu cumartesi gecesi gidiyoruz erkay bey misafirliğe.sen ben ammar gideriz gece 1 gibi dener döneriz kavacıga, Allahın izni ile.
tamam söz cumartesi ordayız :)
Big turbo daha almadım alacam eylül ayında,Turbo pallerımde buyume fılan yok turbom emanet turbo Siteden ismail arkadaşımızın turbosu her hangi oynama yok oem,turbo, özeli yok kaputu kaldıran bakar serbest yani.
Oleyyy orhan geliyo avrupaya... :D
araclar takılı olcak, bende sadece ıstetme olmıycak. istenılırse onuda takarım.
Denemeyi bu gece yapmak istiyoruz cumartesı hafta sonu yol trafık olacak, bu gece geliceğiz.
orhan bu gece nereye deniosunuz saçmalamayın . Ancak 3 metreyi kim daha hızlı geçecek yarışı yapabilirsiniz. Bugün yarın tem iki taraftada pert olur. PAzar bütün gün roll yapın ondan sonra.
bence de bugün ve yarın roll falan yapılmaz. Allah korusun
Orhan abiyi e5 te gördüm. Önlerde saç jant var :D:D:D:D
erkay beyı kabul ettiremiyoz pazar sabahı cıkalım dıyoz yok ıllaha gece denıycekmişiz.bizim deneme yapacagımız yer tekırdag yolu, sıkıntı olurmu ?
Ben basarim benim icin bi sikinti teskil etmiyor. Arabam hazir sigarami tutturuyorum orhan bey :D
Orhan puro iciyor neolacak :)
son durum ne abiler ? deniyebildinizmi