Kutlu olsun !
Printable View
Kutlu olsun !
Bilge yolbaşçımız Nihal Atsız'a ve nice Türkçü insanların ruhlarına burdan selam olsun. 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun.
Tanrı Türk'ü korusun!
3 Mayıs Türkçülük günümüz kutlu olsun. Allah bu millete zor günleri bir daha göstermesin.
+bugünlerde bölücü örgütün masum yüzü olan ***** partinin afişlerine yapılmış bir monte :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...271b9fb2857969
(yalnız benim için koy yeşil yeşil - bunun için ceza alacaksak canları sağolsun modların)
Kod adı yeşil :)
Bütün dava büyüklerimizi özlem ve minnetle anıyoruz.
Türkcülük Gününmüz kutlu olsun!!
3 Mayıs bir kutlama değil, anmadır andalar. Unutmayalım..
Nejdet SançarAlıntı:
Beni beraat ettirin demeyeceğim çünkü benim için suç olarak gösterilen şey bu toprakları, bu ırkı sevmekten başka birşey değildir.
Yurdumu ve ırkımı seviyorum, onun içindir ki Türk ırkçısıyım.
Bu sevginin manasını anlamayanlara sözüm yok.
Eğer bu günahsa beni mahkum ediniz. Bu mahkumiyeti övünçle kabul ederim, şeref sayarım.
Sizden adalet bekliyorum da demeyeceğim çünkü bu mahkeme adil değilse, o zaman büsbütün manasızdır.
En büyük mahkeme olan tarihin huzurunda alnı açık bir Türk oğlu olarak, hiç endişem yok.
On ayı doldurmakta olan ve büyük kısmı tahta masalarda yatmakla geçen hürriyetsizliğimi, millet yolunda çekilmiş, şerefli bir felaket olarak sayıyorum.
Duvarlar, ezilmiş hayvanların kan lekeleri ve rengini kaybetmiş, köpeklerin bile yatmayacağı pis hücrelerde geçen haftalarım içinde bir ışık sızacak kadar küçük deliği olmayan, tavanı basık bir inde, hayır bir in değil, mezarda, ışığa güneşe ve hayata hasret çekerek geçirdiğim günlerim, uykusuz gecelerim, yarın benim için acı fakat övünçlü hatıralarım olacaktır.
Bunlardan yılmış değilim. Bilakis bahtiyarım.
Yuvamın dağıtılmış olmasına, eşimin bir Türk anası olmak şerefini kazanacağı günlerde çektiği dayanılması güç ızdırapları ve akıttığı gözyaşlarını unutmamış olmama ve bugün hayat kavgasında minimini yavrusuyla tek başına kalmış olmasının ruhunda yarattığı fırtınalara rağmen bahtiyarım.
Türk'ü sevdim, seveceğim.
Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış, felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş.
Hepsi kabul!
Türk Irkı sağ olsun!
Sen bendini yıkan asi su,
Sen engel tanımayan rüzgar,
Sen Ergenekon dağından doğan güneş,
Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul...
Senin adın TÜRK!..
Bizlere bu büyük mirası bırakan tüm abide şahsiyetlerin ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah.
Allah Türk'ü önce vatan hainlerinden sonra dış güçlerden korusun.
Türk 'lüğün ırkçılık, milliyetçiliğin faşistlik sayıldığı bu dönemde, inadına bayraklar asılmış evler ve arabalar görmeyi çok isterdim :( Malesef Millet olarak duyarsızlığımız, ruhsuzluğumuz aynen devam ediyor. İlle Çanakkale 'nin zorlanmasına, işgal girişimine gerek yok arkadaşlar. Şuan bir mücadele var ve istila edilmek üzereyiz.!
Önümüzdeki milli günlerimizde ve seneyeki 3 Mayıs 'ta aksini tüm dünyaya göstermek ümitlerimle ...
Gününüz kutlu olsun
Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna,
Tuğu kaldırmış olan orduların başbuğuna.!
https://hizliresim.com/9mkoVZ
Ulu Tanrı ! Kür Şad'ın yenilmeyen ruhunu
Yüce Tanrı Dağında daha biraz barındır !
Geleceğiz yakında ! Yarın bütün oralar
Demir bileklerdeki çelik kılıçlarındır !
#3MayısTürkçülerGünü Kutlu Olsun !
Nabızlarımda vuran duygular ki tarihin
Birer derin sesidir, ben sahifelerde değil
Güzide, şanlı, necip ırkımın uzak ve yakın
Bütün zaferlerini kalbimin tanininde
Nabızlarımda okur, anlar, eylerim tebcil.
Sahifelerde değil, çünkü Atilla, Cengiz
Zaferle ırkımın tetviç eden bu nasiyeler,
O tozlu çerçevelerde, o iftira amiz
Muhit içinde görünmekte kirli, şermende;
Fakat şerefle numayan Sezar ve İskender!
Nabızlarımda evet, çünkü ilm için müphem
Kalan Oğuz Han'ı kalbim tanır tamamiyle
Damarlarımda yaşar şan-ü ihtişamiyle
Oğuz Han, işte budur gönlümü eden mülhem:
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, turan.
#3MayısTürkçülerGünü
Irmagının akışına ölürüm Türkiyem ölürüm Türkiyem ah ulan ah memleketin a.k.nuz.
Neydi bunun olayı , Hadi ben kaçtım
https://img-s1.onedio.com/id-596f3b5...b4cc3de0e.webp
Vaktiyle bir Atsız varmış
atsız, çatlı, yeşil gibilere selam olsun...
var olsun.