Düzgün bir e36 28 mercedes'ten mantıklıdır benim için. Mercedes iyi hoş piyasada fazla yok. E36 sesi performansı ve kullanım keyfi Mercedes'te yoktur (diye tahmin ediyorum )
Printable View
Düzgün bir e36 28 mercedes'ten mantıklıdır benim için. Mercedes iyi hoş piyasada fazla yok. E36 sesi performansı ve kullanım keyfi Mercedes'te yoktur (diye tahmin ediyorum )
Bu 124 daha önce galeriden de satılıktı sanırım takip edenler bilirler. Öyle hatırlıyorum.
Ön koltukları yapılmış arkalar orijinal galiba çatlaklara bakarak öyle bir tahminde bulundum.
e36 nın ön panel çamurluk kaput birleşimleri bence ayarsız ilk posttaki araçlar ile mukayese edilebilecek araçlar değil ikiside
ben direk mercedes diyorum bu kasa bana gore çok kıymetli :)
Mersonun ölüsüde merso diriside merso
mercedesin cabriosu daha yaşlı daha ucuz duruyor. sedan olsa zevk diyeceğim ama cabrioda e36 her türlü ağır basıyor..
araçla oynuyorsan uğraşıyorsan bmw al bence..
efendi efendi sürerim yoluma bakarım orjinalciyim diyorsan mercedes al mercedes hala her ortamda kapı açtırır bence klasik kült duruşuyla yeterki oynanmamış olsun sağı solu üstü altıyla araçda çok eğreti duruyor bütün o ağır mercedes havasını bozuyor..
satarkende genelde alanlar orjinal arıyor mercedesi. oynanmışların gidişide elden çıkışıda zor oluyor.. bmw nin zaten oynanmamışını bulmak e36 da çok zor temizide çok zor alanda onu göze alıp alıyor..
ilkay kesinlikle w124'ün zevkini yaşamalısın, normalini kullanmış biri olarak söylüyorum :)
aynı tarihte 2. ilan bunun fiyatı daha dusuk.
Connecting site...
tercihim mercedes olurdu. slk serisinede bakın derim.
kızmayın ama heryerde bmw var kızılay dagıtmıs gıbı ama bı mercedes zor bulunan bır cıns durusu endamıı bmwyı ezer gecer bence mercedes kesınlılle :)
21 yasında genç birine ben mercedes yakıştıramıyorum... Her türlü e36 cabrio
bencede bu
Connecting site...
bana o merco çok pahalı geldi .
e36'ya gelince bu mevsimde o paralara düzgün bi beyaz e36 cabrio bulamazsın . salla yani onu .
Parça bulunabilirliği ve maliyeti, satmak istediğinde kolay elden çıkması ve daha sportif olması nedeniyle bence e36 cabrio almalısın.
Yıldızlara rütbe sorulmaz bencede mercedes....
bence e200 cabrio alakasız derecede kötü görünüyor :) bu paraya slk 200 düşünürdüm.
abi ne işin var mercoyla , herşeyi geç satılabilirliği düşün abi eh bide ***** yıllardır içindeşin BMW piyasasının