herşey çok güzelde vin dieselin kullandığı sanırım malibuya tır arkadan öyle gömdükten hemen sonraki sahnede arabanın arkası fabrikadan dün çıkmış gibi ne iş anlamadım
Printable View
herşey çok güzelde vin dieselin kullandığı sanırım malibuya tır arkadan öyle gömdükten hemen sonraki sahnede arabanın arkası fabrikadan dün çıkmış gibi ne iş anlamadım
bide kamyoncuk sola doğru devriliyo ama uçtuğu uçurum sağ tarafta :D
bu trailer şimdi sağdaki ucurum daha kücük asıl filmde soldaki büyük ucuruma ytuvarlanıcak. Bu arada Ben hepsini farketmişim algıda secim yapmıyorum hepsi araba :D
bu sene artık modlu pick upları görürüz temde el freni çekip 360 dönenler filan :D:D
film güzel olcak fragmana bakarsak.
daha bi aksiyon olmuşş
daha trailerda böyleyse filmde neler görücez acaba sudoku gibi :D
aksiyona kaçmiş biraz fiLm değişik oLmuş güzeL bence
bende bugun bunu merak edıyodum hatta konu bıle açıcaktım noldu ne bıttı bılen varmıdır dıyee gideriz illaki kotude olsa
wayt be süpere benziyor.aksiyon dolu falan.S14'ün içindeki bana vince gibi geldi yahu :)
oh ya sonunda bi tarih belirginleşti walla bende bu aralar düşünüyodum nezaman die ama filmin eski kadrosunun geri dönmesi tokyodan sonra çok iyi oldu
olay budur abı vın ve paul donduyse fılm adam olur
o ne yaaa rs 2000 gördüm sanki... :) güzel olucak.. merakla bekliyoruz
Arac Buick GNX(grand national x) 276hp 488nm V6 turbocharged:rolleyes:
http://www.buickgnx.com/
Film bence F&F1 kadar etkili ve guzel olacak,kadrosuda hemen hemen aynı zaten,araclarda gordugum kadarıyla gayet basarılı umarım hazirandan once gosterime girer:)
merakla bekliyoruz
yaf şöle biraz kışa dogru alsalar daha güzel olur sabırsızlanıom ölürsem gözüm açık gider:D:D
ya vin diesel bile benzin çalıyosa bizim halimizi düşünün:D