abi sanada ne desek yaranamıyyoz n fazla 2 katı :D
Printable View
Connecting site...
şu kasaya Orçun'un motordan hiç fena olmaz bence :) Maliyette istediğin gibi olur.
Birde iki gundur anket basa bas gidiyor.. Olmadi soyle biseymi yapsak ls olmali cunku ...... yada sadece ls ile sinirlamayip yeni teknoloji farkli bi makine..
Yada 350 olmali sebebi .... vs seklinde cok yardimci olacaktir.
ve yine diyorum sana al bir mustang motor inan pişman olmayacaksın
ve herşeye yardımcı olurum diğer motorlar sosyete oluyor ve hemen para farkı oluyor
amerikada mustang motorları bedava ve ortalama 20 .000 lira çok sağlam işler
500 hp olur
ben büyük shot nos basıcacam diye sıkıştırma fazla yükseltmedim bugun 12.5 13 cr lere çıkarsam
biraz daha sert eksantrikle krank olarak 500 üzeri olur o yüzden iyi makine
Orcun oyle seyler teklif ediyosunki cazip geliyo ve hep aklimi karistiriyosun ;))
Ama inan ilk hedefim kendim gore gore biseyler cikarabilmek. Suan o sahane sesi ve kukremesinin disinda 350 nin cazip pek bi yani kalmadi :( vazgecmek durumunda kaldigima uzuluyorum
Ama bunun disinda iki tane makine buldum bi ls1 var birde ls2 simdi bunlar icin son kontrolleri yapiyorum ama su forumum engin tecrubeli abileri kardesleri biraz fikir verse tadindan yenmeyecek ama yok kimse ;)
abi engin adamlara gerek yok
sen ne istiyorsun alayım hazır v8 takayım kasaya uğraşmıyım 400 hp beni keser diyorsan l2 mantıklı ama fiyat ne kaça geliyor yani sunu demek istiyorum
eğer 20.000 tl ye ls2 alabiliyorsan düzgün al tak uğraşma
ama 25 30 lira ise hem uğraşı zevkli hemde 100 hp fazla ve mtor içi sıfır kendi bildiğin parçalarla bir makine tercih ederim
2 oy farkla kazanan LS oldu ;) sakasi bir yana motor konusunda Ls1 ve t56 sanzimanda karar kildik
Allahin izniyle yarin siparisini geciyoruz.. asil sorun bundan sonraki kisimda hem zevkli hem mesakatli olan malzeme secim sikintisi basliyor..
Motorun gelisiyle birlikte bir liste cikartip yine burdan devam edecegim ins.
Tecrubesi olan arkadaslarinda bilgilerini paylasmalari beni mutlu eder ;)
;) yani ins. Bu soz kodar kolay olur. Cunku ulkemizde proje yurutmek cok zor.. daha oncede dedigim gibi kor tuttugunu misali allahim insanlarla karsilasmayi nasip etsin ins.