Soğutmalı torpido gözünde uzun yolda bozulmasın diye 1 kilo kıyma taşıdıktan sonra pek garip gelmedi bana :D
Rolling sonrası egzoz manifoldu üstünde ızgara da yapılır ne gerek var mangala :D
Printable View
Soğutmalı torpido gözünde uzun yolda bozulmasın diye 1 kilo kıyma taşıdıktan sonra pek garip gelmedi bana :D
Rolling sonrası egzoz manifoldu üstünde ızgara da yapılır ne gerek var mangala :D
"hergün 4 kozlenmis patlican satsan benzinin litresini 3 tlye almis olursun. Bayagi az yakiyomus araban gule gule kullan."
kriz geçirdim :D :D :D :D
megaloman bir m5 sahibi sadece ...hava atmanın ilginc bi yolunu bulmus (gecenlerde biri aventadorun egzos alevıyle hindi pisiriyordu ondan etkılenmıstır...
patlıcandan adam ölür mü sorusunun yanıtı bu olsa gerek :)
Egzozdada olabilir ama motor icinde emmenin oralara aluminyum folyo icinde yemek sebze koyarak gidecegi yere kadar gidip pisiren adam gordum :)
Ulan bi de tech de her konuda billur yapiliyo diye isyan ediyo millet, ciddi ciddi yorum yapmis bissuru kisi ahuahahahahhaah :) :) :D
bunu yapana kadar motorun içine biyerlere koysa daha mantıklı :D
adam 2. sayfada resimlerle patlıcanı egzoza sürdüm demiş ya ahuahah :D
Helal olsun ne diyeyim, Türk zekası.. Egzostla mangal çok yaktık ama bu aklımıza hiç gelmemişti..
Tebrik ve takdir ettim.......
sayfa 8 :))
abi yap millet patentini senden alır
bu iş patlıcanla başlar,kumpir,fasulye,pilava kadar gider :D
Inanmak, başarının yarısı....
Pür-ü pak kafalar maşallah..
İlk once 5 dakka rolantide calıstırıp patlıcanları koymadan kuyruk yagı ile temizlemeli egzoz içini :D
Motoru falan göz önünde bulundurmadan fikir yürütüyorum.
yanan benzinin gazı bence patlıcana siner illaki zehirlenme ihtimaliniz olabilir diye düşünüyorum,
birde egsoz kafaları kaçlık ki rahatça sokup çıkartabileceksiniz ?
allahım sen büyüksün yarabbim :D :D
yarin tava denemem olacak herkezi mersine beklerim pideler sizden :D
adam gerçekten ciddiymiş :D:D
Böyle konuları gördükçe bir gün artık dayanamayıp üyelik iptali istiycem :D :D