Soğutmalı torpido gözünde uzun yolda bozulmasın diye 1 kilo kıyma taşıdıktan sonra pek garip gelmedi bana
Rolling sonrası egzoz manifoldu üstünde ızgara da yapılır ne gerek var mangala![]()
Soğutmalı torpido gözünde uzun yolda bozulmasın diye 1 kilo kıyma taşıdıktan sonra pek garip gelmedi bana
Rolling sonrası egzoz manifoldu üstünde ızgara da yapılır ne gerek var mangala![]()
megaloman bir m5 sahibi sadece ...hava atmanın ilginc bi yolunu bulmus (gecenlerde biri aventadorun egzos alevıyle hindi pisiriyordu ondan etkılenmıstır...
patlıcandan adam ölür mü sorusunun yanıtı bu olsa gerek![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Egzozdada olabilir ama motor icinde emmenin oralara aluminyum folyo icinde yemek sebze koyarak gidecegi yere kadar gidip pisiren adam gordum![]()
Ulan bi de tech de her konuda billur yapiliyo diye isyan ediyo millet, ciddi ciddi yorum yapmis bissuru kisi ahuahahahahhaah![]()
![]()
![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
bunu yapana kadar motorun içine biyerlere koysa daha mantıklı
adam 2. sayfada resimlerle patlıcanı egzoza sürdüm demiş ya ahuahah![]()
TR - B13
Helal olsun ne diyeyim, Türk zekası.. Egzostla mangal çok yaktık ama bu aklımıza hiç gelmemişti..
Tebrik ve takdir ettim.......
sayfa 8)
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
İlk once 5 dakka rolantide calıstırıp patlıcanları koymadan kuyruk yagı ile temizlemeli egzoz içini![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Motoru falan göz önünde bulundurmadan fikir yürütüyorum.
yanan benzinin gazı bence patlıcana siner illaki zehirlenme ihtimaliniz olabilir diye düşünüyorum,
birde egsoz kafaları kaçlık ki rahatça sokup çıkartabileceksiniz ?
allahım sen büyüksün yarabbim![]()
![]()
Böyle konuları gördükçe bir gün artık dayanamayıp üyelik iptali istiycem![]()
![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)