arkadaşlar son günlerde yaptıran var mı
xenon farlar kış lastik gibi seyler için geri gönderilen varmı
bide panelvanlarda arka koltuk artık sorun değilmiş diye duydum sehir efsanesi mi gerçek mi....
veya baska sorunlarla karşılaşan var mı![]()
arkadaşlar son günlerde yaptıran var mı
xenon farlar kış lastik gibi seyler için geri gönderilen varmı
bide panelvanlarda arka koltuk artık sorun değilmiş diye duydum sehir efsanesi mi gerçek mi....
veya baska sorunlarla karşılaşan var mı![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Xenon sıkıntı lastiklerle ilgili bi sorun yoık panelvanllarda arka koltuk sorun
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
xenonlu araba gecmıyor
ama dıs derınlgınız ıyı olması gerekıyor lastıkler ıcın
zaten gereklı tum bılgıler
TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları de yazıyor
lastikler kabak olmasın kafi. xenonda far yıkama ve mercekli kaldırmalı indirmeli varsa geçer. onun dışındakiler problem.
otomatik yükseklik ayarı olması lazım mercekle ilgisi yok.. daha geçen konusu vardı arkadaşın tekini farlarında xenon var diye bırakmışlar. eliniz yatkınsa xenonu çıkarmak 10 dakkalık iş.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kaput ve tavan folyo kaplamada sıkıntı çıkartıyorlar mı acaba bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?(not:folyo araç renginden farklı)
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Xenon mercek olsa dahi otomatik yükseklik ayarına bakılıyor,
Kış lastiği şartı yok,
Kamyonetler kaç kişilik geçiyorsa o kadar koltuk olabilir, ruhsatta 4 kişi ise ve 4 kemer var ise geçer...
o zaten otomatik yükseklik ayarı oluyor o yoksa geçemessiniz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
normal fara gerek yok xenonları bir elektrikçiye gidin 5 dakkada çıkarır.. kendiniz bile eliniz yatkınsa 10-15 dakkada çıkartırsınız.. takmasıda o kadar basit.
bu yaz otomatik far yükseklik ayarım olmadığından xenon sebebiyle ağır kusurla kalmıştım(mercekli farım bulunmakta)halojen ampul takıp geçmiştim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)