http://i.hizliresim.com/GnBY4Z.jpg
Printable View
Ne firması olursa olsun aldığınız ürünü 7 iş günü içerisinde iade etme hakkınız var bu yasal. Slipi saklayın. Direk tüketici haklarına başvurun. Dava açsınlar. Paranızı çatır çatır alırsınız. Hiç dert etmeyin.
Bireysel olarak da dava açma hakkınız var. Ticaret mahkemesi vs.
Esnaflık başka birşey işte.Geçmiş olsun can sıkan mevzular,bir hevesle al kursağında kalsın.
Bu resimlerçekilirken rastlantı sonucu bende semtuning deydim.
Arabayi çıplak gözle gördüm.Bence sorun yoktu.
Ayrıca montaj sonrasi resimler ekte.
Sorun varmi sizce?
Ayrıca Ahmet abi bahsettiğınız gibi bir insan değil .10 numara bir insandır.
Mustafa abi ile konuyu az önçe telefonda konuştum .Konuyla İlgilendiğini ve bir çözüm üretecegini söyledi.
Bence insanlari yargılamadan önce biraz zaman tanımak gerek.
Karar sizin.
https://www.facebook.com/Semtuning
http://i.hizliresim.com/GnBY4Z.jpg
http://i.hizliresim.com/vzbEqp.jpg
http://i.hizliresim.com/p40glz.jpg
http://i.hizliresim.com/qqbYVV.jpg
Sem tuning tamamda bide 2nci adi oluyor fis yada faturada gecen. Eger o degisikse yada degistiyse yada surekli degisiyorsa kredi karti slibiylede biaey yapamazsin ama bence hakkini aramalisin ki devami olmasin..
Hocam hangi iş ahlakında çıkışı yapılmayan malın fatura ücretinin alınması var.
Kaput bariz yüksek,
alıcı sıfır diye almış sıfır değil
mal ayıplı üstüne müdahale olmadan soyulma olmuş sen bize Ahmeti Mehmeti savunuyosun.
İşlemi 2-3 kere yapmış biri olarak açıklayayım.
İnternetten kredi kartı ekstresini çıkartıyorsunuz.Tüketici haklarına gidip şikayette bulunuyorsunuz.Ürünü heyet inceliyor ve kararını veriyor.(ürünün cinsine göre 1 ayda sürebilir 3 ayda ) Şikayetiniz olumlu bulunursa firmadan ister paranızı ister ürünün yenisini alıyorsunuz.
Ayrıca maliyeye şikayet ettiğiniz taktirde büyük yaptırım uygulanır bahsi geçen firmaya.
cbrracingteam
şimdi sana göre 3.fotoda sorun yok mu yani ?
kaput bağımsızlığını ilan etmiş
Kredi kararıyla ödenen bir ürünün nsl faturasını kesmiyorlar? Sonuçta kayıtlı bir giriş var? Çıkış yapmak zorunda.
Kaput ne marka?
Kompozit çok ince iştir, iyi bir kalıpla vakum infüzyon ile autoclave ile yapılmadıysa böyle durması çok normal.
1000tlye de bu dediklerimin olması çok zor. Cf m2 60dolar. kaputa 5-8m2 cf kullanılmıştır ortalama. Bu sadece elyaf hammadde fiyatı. Epoxy, infüzyon malzemeleri vs derken fiyat uçar.
o kaput sağlam rüzgarda uçup gitmesse bi b.k bilmiyorum... yandaşlar toplandı yok ahmet abı yok mehmet abı çözüm uretılıyor vs. vs. napıyo kaputmu üretiyo yenıden ??* Çözüm basit ya sağlam kaliteli kaput verırsın yada parayı geri verirsin o kadar..
Bir de utanmadan sayfalarında paylaşmışlar aracın resimlerini.
Hiç kimseyi tanımam; buradaki sorun kaputun kalıbını alan s. Kafalı japonlar amerikan versiyon rr'dan almış olabilir büyük ihtimalle orjinal yada rr karbon çamurlukları takarsan ara kapanır, bunu yaşayan ilk değilsin bence araştır, bunu zaten satan kişi çok önceden biliyordur ve biliyorsa hala kaputu getirmesi hata.
Çatlaklar için üzerinde vernik var desenin çökme yaptığı bölmeler o sekilde vernik hatası verir bunlar iyi günlerin sarardı hare hare çatladı diye başlık açma bile :)
1-2 sene sonra karbona inmeden çok ince zımpara yapıp çok iyi vernik atarak olayı çözersin ama ben öyle boya ustası görmedim.
Faturaya gerek yok maliye dükkana gidip kasadan rapor alır, o tutarda fatura kesilmediyse çok büyük ceza alırlar, arkadaşların önerdiği gibi 7 gün içinde resmi yoldan başvuru yaparsan iade alması gerekir ama takma işlemi sırasında işlem yaptınız derlerse almayabilirlerde.
sayfalarında aşağıdaki fiesta da siteden birisinin aracı olması lazım konusu vardı fiestAir diye. araç sahibinin haberi var mıdır acaba
Hocam okurken ben çok pis ayar oldum . Arkadaşların verdiği tavsiyeyi dinleyip bence gereğini yapın .
Ben internet kullanımı bu kadar yaygınken bu firmanın hala iş yapabilmesine inanamıyorum, ben dahil memnuniyetsiz onlarca insan varken.
Gerçekten bir yere gitmeden hiç mi Google' a yazmıyorsunuz nasıl bir firmadır bunlar diye, bu kaçıncı yani birde savunmaya çalışanlar var bunları yuh artık :)
fatura kesmemeleri daha iyi... Sliplerini al ve şikayet et.Öncelikle maliyeye veya vergi dairesine şikayet edeceksin.Adamın aklını alırlar nasıl bir cezası var biliyormusun... Ki eminim birsürü şey çıkar altından... Sonrada mal ile ilgili tüketici haklarına şikayet ediyorsun.Hem çok büyük ceza yemelerine sebep oluyorsun hemde ürünün parasını geri alıyorsun.Tabi öncelikle bunları yapacagını onlara söyle.Büyük ihtimalle bunu söyledikten sonra ürününü geri alırlar.Ama ben olsa ürünü geri verseler bile maliye ye şikayet ederdim.
çatlaklar hakkında yorum yapmak gerekirse eğer, çatlak diye bahsettiğin kısımlarda aynı zamanda hafif bombe gibi bi şişkinlik varmı? oluşan o lekeler çatlak değil gibime geldi çünkü, birebir ccanlı incelesem ürünü kesin bişey söylerimde fotodan yorum yapmak zor...
o lekeler kalitesiz hatalı ifüzyon sonucu malın içinde kalan hava kabarcıkları gibi, sen kaputu taktıktan sonra motor ısınınca sıcak hava o hava boşluklarını ısıtarak o şekilde kabarcık olmasına leke leke görünmesine sebep olur...
autoclave yapılmazsa cf ve epoxy esner, ya çok katman atılacak yada autoclave yapılacak.
Bu kaputunda gireceği fırın maliyetli yapmamışlardır. e doğal olarak esnedikce köşelerde epoxy çatlarve o çatlaklar yürür.
Safkan çin malı hangi otoklaf dan bahsediyoruz :) bunu sadece f1 takımları yapar, bu bildiğin fiber üstü yatırma :) çok fazla anlam yüklemeye gerek yok :)
Tedavi için insanları sokacak büyük makine yok kalıbıyla beraber kaput imkansız.
Dünyada aksesuar kaputu o şekilde yapacak firma yok.
Keşke biraz araştırsaydınız o firmayı forumda 3. görüşüm bunun üzerine... geçmiş olsun
malzeme olarak söliim kaput problemli yiğitin dediği gibi infüzyon hatası var
ya kalıba vax sürülürken o kısım temizlenmedi yada bi kaç kalıplamadan sonra kalıp yüzeyi düzeltilmedi hava kalmış içinde ısındıkça güneş altında kaldıkça kabarcık yapar
kaputun yamuk olma ihtimalide var yanlış depolamadan fiber malzeme yaşayan malzemedir zamanla eğilir bükülür eğer fırınlanmamışsa
ayrıca bu parça el yatırması değil infüzyon ama fırınlanmamış :)
Mustafa beyle sorunu cozduk arkadaşlar. Keşke daha önce muhatap olabilseydik kendisiyle. Para iadesi ya da yeni kaput teklifiyle sorunumuzu cozduk.
Mustafa beye ilgi ve alakasi için teşekkürler
2. kaputu geç sunu atarmısın diye çöp bile alma ordan bence. direk iade al paranı selametle de git o dükkandan
Şeker ile çocuk kandırabilen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
Arkadaş adam seni ve senden önce bir çok kişiyi kandırmış. Burada bir çok kişi sana tavsiyede bulunmuş " Git maliyeye şikayette bulun" demişler. Firmanın şakşakıcısıda ( belkide sahibi ) konuya dahil olmuş. Şimdi bun yazılanlardan sonra seninle anlaşma yoluna gitmeyip de ne yapacak.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın deme. Elinde güzel bir koz var git şikayet et. Cezasını çeksinler. Belki sen paranı geri alarak kurtulacaksın ama senden sonra bir çok kişinin canı yanacak.
Acaba burada bu konuyu açmasaydınız, o firmadan yada firmayı bilen birisi görüp onlara haber vermeseydi yinede sorununuz çözülür müydü? :S
O kadar gitmişsiniz yüz yüze görüşüp çözememişsiniz, şimdi bu söylenenlerden sonra firma size tabiki ya para iadesi, yada ürün değişimi teklif eder ki bu zaten normal bir firmanın yapması gereken idi..
Siz kurtardınız kendinizi, bundan sonra alışveriş yapacaklar sıkıntı yaşamaya devam etsin diyorsunuz..
Mustafa beyin yaklasimi farklı geldi bana.
Sorunu burada paylasinca cozumus olmak kötünün iyisi diyelim. ki çözüm şuan için lafta olan birşey ortada para ya da yeni kaput yok. Musteri satici iliskisinde sorunlar yasamadik gercegi de yalan degil. Ben sadece sorunumu cozeceklerini belirttikleri icin boyle bir sey soyledim. Ama Editledigim içeriğin kopyasini almistim. Yarin tekrar yapistiririm. Herkese iyi geceler.
Paralı al dostum
Para kolay artik aracta degisen bir kaput var
İsin bi de değişen kaput kismi var evet haklis :)
Bakalim sabah erkenden tekrar İstanbul a gidicem. Telefonla görüştüğümüz gibi mi olacak her şey gorucez. Buradan sonucu bildiricem arkadaşlar.