İşiniz çözüldükten sonra neden konuyu editlediniz? Kusura bakmayın ama bu pek yakışmadı. Siteyi kullan iş çözülünce konuyu sil unutulmasını bekle... Hakkı bu değildi bence.
Printable View
İşiniz çözüldükten sonra neden konuyu editlediniz? Kusura bakmayın ama bu pek yakışmadı. Siteyi kullan iş çözülünce konuyu sil unutulmasını bekle... Hakkı bu değildi bence.
Yaptığınız hiç hoş birşey değil.
Arkadaşlar
Bi arkadaşımız bana dün topiği açtığımda yanlış kişiyle muhattap olduğumu söyledi. Allah razı olsun yönlendirdi beni. Yoksa ben tüketici hakları mahkeme vs. uğraşıcaktım.
Mustafa Beyle görüş dedi. Aradım kendisini anlattım size anlattığım gibi sorunu çözeceğini söyledi. Ben de size yarın sonucu paylaşırım dedim. Size de geldim sorunu çözdüğümü paylaştım.
Sorunu çözünce neden hedef alındım anlamadım ? Sorun çözülmesin mi istiyordunuz. Ben sorun yaşadığımda burada topiği açarken bile yaşadığım sorun karşısında bi kötü söz kullanmamaya özen gösterdim sorun yaşadığım kişi hakkında sizin burada beni değişik şekillerde sıfatlandırmanız ayıp olmuyor mu ?
Sorun çözülünce neden editlendi denildi. Ben editi dün akşam yaptım. Dün akşam yaptığımda sorunum çözülmemişti. Mustafa Bey'i ara o çözer diyince ben konuyu editledim.
Fatura konusuna gelelim ;
Fatura diğer dükkandan kesilmiş zaten. Faturamı da aldım. Kargo tarihli faturam mevcut.
Dediğim gibi yanlış kişiyle muhattap olmuş olmasam fatura kesilmedi denmezdi kesildiği halde.
Bunun için de size yanlış kişiyle muhattap olmuşum fikrimi sundum.
Sizin burada fikirlerinizi değiştirmiyorum ben. Yaşadığımı aktarıyorum. He ticaret kısmında yine ticaretimi yaparım dedım. Çünkü ortada bi mahçubiyet var. Bu sorundan sonra tekrar mağdur kalacağımı düşünmüyorum.
İyi forumlar .
Soru.1
Bu konu buraya neden açıldı? SEM Tuning'in böyle bir şey yaptığını duyurmak ve bizi uyarmak. O zaman neden post editlendi? SEM Tuning tövbe mi etti, artık yapmayacağına dair nasıl eminiz?
Soru.2
Siz konuyu buraya açmasaydınız, 'doğru kişiye' nasıl ulaşacaktınız? Siz konuyu 'SEM Tuning ile ilgili sorunlarım var oradakileri tanıyan yetkili kişiyle irtibatımı sağlayacak biri var mı?' diye açsanız, ve sonra bulduğunuzda editleseniz eyvallah, ama bu durumda editlemeniz bence de doğru değil.
Güle güle kullanın kaputunuzu. İnşallah bir problem çıkmaz tekrardan.
kazıklanınca yine gel bekleriz herzaman
birilierinin sevmediği sosyal medyanın gücü bu işte :) Yanlış kişiyle görüştüm olayına bence pek inanmayın bu tarz forumlarda konu açıldığı kulağına geldiyse yardımcı olunmuştur.Buranın nereden baksanız 10.000 den fazla üyesi var.Adam 1 kaput için bu forum üyelerini kaybetmek istemez :)
Birdaha başın sıkışırsa bu forumu kullanma . Yaptığın terbiyesizlik bilesin .
Binlerce dansöz var diye boşuna demiyorlar.. Bir konuda iki dansöz birden gördük..
Şikayeti çözmeyen bir firma, derdine derman bulamayıp konu açan bir üye.. Sonunda herkes U dönüverdi..
Sen nelere kadirsin TT, adamı dansöz bile ettiriyorsun..
O birşey değil arkadaş bir de sosyal mesaj veriyor.. Alışverişe devam edeceğim felan.. :)
Sen devam et, izlemesi zevkli olacak :D