@rd@ nickli şahıs gerçekten konunun açılmasına sebep olan şahıs ise; ne kadar küfredilse az...
Printable View
@rd@ nickli şahıs gerçekten konunun açılmasına sebep olan şahıs ise; ne kadar küfredilse az...
@rd@. :)
Tipindede meymenet yok
http://i1269.photobucket.com/albums/...CB26097638.jpg
En nefret ettiğim şey anneli bacılı küfür eden insan tipidir. Lütfen kimse için ne olursa olsun o tarz küfürler etmeyin. Adamın kendisine şerefsiz dersiniz ancak ana bacı yakışmaz onların ne suçu var?
Sizin yazınızı alarak bunu yazıyorum ancak aslında bu tarz küfür eden herkes için geçerlidir.
Geçmiş olsun bu arada umarım arkadaşı bulursunuz...
bazen gerçekten yazı yazarken olayın haddi aşılıyor. konuyu açan arkadaşada yazmışdım ranhtorda yazmış bir arkadaş daha yazmışdı..
yasal olarak konu açan arkadaşın ve diğer arkadaşların mağduriyeti ve haklılığı varken birleşip dava açsanız çok şeyler yapabilicekken
şu anda yazılan ve yapılan paylaşımlardan ötürü suçlu konumuna düşüyorsunuz..
kimsenin ailesini anne bacısını işin içine katmayın yakışmaz ayıptır.. adamın yaptıkları adamı bağlar..
Bi anlık yükleyim kaldırım dedim ama editleyemiyorum
tuncay abi özelden bi telini mesaj atsana
edit ulaştım birazdan bulucam
Olum alıntı yapmasaydın :) midem bulanıyo gördükçe kusasım geliyo
kunegin resimleini ekliyimmi :D
arkadaşlar anne boyacı kelimelerini neden kullanıyorsunuz.artık düzenleme seçeneği yok yazdıklarınızdan kanunen sorummlusunuz uyarıyorum
Üç Kağıtçı Yusuf , zerre haysiyet onur şeref varsa iki kelime bir şey yaz!!
Kimse burda yazdiklarindan dolayi yargilanmaz biraz rahat olun. Sulh cezaya gidilmesi gerekli dilekce verilecek o dilekce bilisim suclarina gitmesi lazim o gun o saat ip adresiniz tespit edilmesi icin TTnet superonline vs herkimden aliyorsaniz hizmeti yazi gitmesi lazim geri donus vs vs cok uzun isin. 720 tl dolandiran adam tutupta 10.000 tl avukata verip bununla ugrasmaz korkmayin.