imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Esenyurt tarafında işim vardı iptal ettim. 2.köprüde intihar vakası nedeniyle trafik resmen durdu. Oradan kaçtım 1.köprüye gideyim dedim baktım orada da polis yolu tutmuş. Bu kadar trafiği sıkıntılı yerde bir yerden bir yere gidebilmek için devletin tüm imkanları elinin altındayken sen bir ordu adamla Mercedes'i tercih ediyorsun, bu kadar adamda sabahın köründen beri seni bekliyor.
Cumartesi günü de değişiklik olsun diye caddeye gitmeye niyetlenmiştik. 2 saatlik dolanma neticesinde (evden çıkış ve caddeye varış ve tekrar eve dönüş dahil toplam 2 saat) başlarım sizin caddenize de diye eve döndük, oğlanı ilk defa yol tuttu midesi bulandı garibimin benim başıma ağrılar saplandı.
Bence şu an trafik iyi durumda, daha beter olması için geri gelen Suriye'li, İran'lı, Irak'lı...vs'lerede ücretsiz otomobil ve yakıt evrsinler onlarında da canı can onlarda trafikte eksik olmasınlar gezinsinler.
Yakında akıl sağlığımı yitirip mad max'deki araçlardan biriyle yola çıkıp çarpa çarpa trafiği açacağım. Yeter ya hakikaten yeter. Canı isteyen ara sokağı trafiğe kapatıyor beton döküyor, yıkım yapıyor. Canı isteyen yol çalışması yapıyor, canı isteyen gidiyor köprüde çiçek ekiyor, canı isteyen sokağın trafik yönünü değiştiriyor, canı isteyen helikopter yerine bir ordu adamla yolu kesip trafiğe çıkıyor, canı isteyen köprüde intihara kalkışıyor, ya birader git evinde intihar et sanki benim derdim tasam yok amk. Aç aygazı daya ağzına evinde intihar et, bu kadar adam senin yüzünden sefil olmak durumunda mı?