burakgunay Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim, merak etme ilerde ulan ne güzel adammış helal olsun dersin, garanti veriyorum. Ben hızlı araba alma falan demiyorum, ben çok iyi bi kullanıcıyım kesinlikle diyemem, kimse diyemez. Hep şuna inanmışımdır, hızlı araba çok gazman olup salaklık etmedikçe kesinlikle kullanıcısını geliştirir. Yani standart 100-110 beygirlik bi arabayı 2 yıl kullan, sonra da 2 yıl standart bi m3, type r vs gibi bi araba kullan kesinlikle o hızlı makina seni eğitir. Ama bu eğitim süreci boyunca saçmalamamak için insanın kendini tutması gerekli. Neyse konu bu değil, benim sana söylediğim, hızlı araba istiyosan hızlı araba al tabi ki (stock vtec, gti, rs, impreza, scirocco vs çok hızlı arabalar değiller gözünü korkutmasınlar hız bakımından). dediğim gibi insan kendini bilmezse 40 beygir arabada da ölür, hızlı araba tabi ki daha fazla dikkat ister ama bu eğitimi kendine vermediysen dediğim gibi 50 beygirlik araba da Allah vermesin mezar olur. Benim sana söylediğim, birazcık daha piş sadece, kim nereye çekerse oraya gitme. Biraz paran cebinde dursun, rahat batmasın (söylerken kolay, uygulamada çok zor biliyorum). Kimse de çıkıp bu kadar dil dökmez haberin olsun, s... et parası çok çakalım bizim makinayı diyip geçerler. Bence yapman gereken iş şu, dediğim gibi bu araçlarla ilgili yazılar oku. Hothatch mi istiyosun, atmosferik güçlü bi araba mı istiyosun, sedan standart giden bişey mi olsun, sedan turbo mu olsun bla bla bla.. Satılık b16 swap egler var, K20 swap eg ve ek honda civicler var. Çok çok hızlı GC8 ler bulabilirsin, deli dehşet giden 200sx alabilirsin. Yani mevzu şu kardeşim, paran bi dursun. Karar ver. Şu an cebindeki parayla dediğim araçlardan birini alabilirsin, ama gidip bi GC8 aldığın zaman, 2. ay motor kırdığında ne arabanı satabilirsin ne de cebinde paran vardır. Acı gerçekler, contam yandı arabam 4 ay yattı, devirdaimim bozuldu 2 ay yattı.. Dert yani kardeşim bunların hepsi, insanın babasına paranın p sini dicek yüzü kalmıyor. Benim sana söyleyebileceklerim bunlar, cebindeki para batmasın. İlla çıtırdan yürüsün diyorsan, ben kendi fikrimi söyleyeyim. Ben 90lar japon ekolüne aşık bi insanım. Yine gidip 28 lira civarlarına ufaktan ekstralı bi vtec alırım. Kesinlikçe aptalca kabul ediyorum, günümüz arabaları çok daha hızlı, çok daha teknolojik vs. Farketmez. Ben aşığım, ama sen değilsin henüz. Mevzu bu. Önce araştır, sonra aşık ol, sonra temizini ara, sonra al. Soracağın bişey olursa pm at.