-
Aynı durum başıma gelmişti ve Emniyete giderek düzeltilmesini sağladım, sadece benim beyanıma göre düzeltme yapmışları, arka koltukta 3 emniyet kemeri olmasına rağmen ruhsat'ta 4 kişilik olarak geçiyordu ve Emniyet'de durumu izah edince düzeltmişlerdi, sizi geri göndermelerine şaşırdım.
-
emniyet aracın kaç kişilik olduğunu bilmediği için benim söylememle olmayacağını vede fabrikadan araç bilgisi ni istedi 10 gündür bekliyorum bakalım nolacak bu işin sonu burası türkiye olduğu için hiç şaşırmıyorum artık bi rahatlık geldi üstüme koyun gibi nere gönderirlerse onu yapıyorum en sonunda kime patlıycam bilemiyom artık.
-
fetva gibi olmasın ama integra 5 kişilik bir araçtır. hafızam beni yanıltmıyorsa hiç 4 kişilik olanına rastlamadım.
madem emiyet gemileri yakmış, yetkili servisten kaşeli ıslak imzalı bir belge götürün. illa fabrikadan uygunluk belgesine gerek yok. emniyetin hatası neticede bunu kabul etsinler böyle.
bazı emniyet memurları bu konuda çok garip davranabiliyor çözemiyorum bende.
-
@erdem325 bahsettiğin projeyi istanbul dışı, hala çizen bir kaç yer var arada denk geliyor. izmit-kocaeli-düzce-hatay gibi. iyi bir araştır bence. takriben bin tl yi bulan bir masrafı var onunda.emniyet keza proje örneklerinizi saklamalıydı. yine hatalılar.
-
cuma günü servisten aradılar belge geldi diye gittim bide baktım orjnali 4 kişilikmiş arabanın hemen gittim trafiğe bi dilekçe yazdım. hondadan gelen belge ile 5 dakikada yeni 4 kişiliktir diye yazan ruhsatı 69 tl karşılığında çıkardım çarşambada gidip muayeneden geçirirsek bu derttende kurtulmuş olacağız.
-
Aracım 74 model vosvos.
Yer:Konya tuvturk
Cuma günü az kalsın ben de kalıyordum bu koltuk muhabbetinden..
Ruhsatta 5 yazıyor.4 yazmalıymış.Trafik tescile gitmeliymişim vs vs.
"Kardeşim bu ruhsattaki 5i bizim mahalle muhtarı yazmadı ki.Onu da siz yazdınız.2 sene önce bu haliyle geçirdiginiz aracı şimdi niye bırakıyorsunuz??Madem o zaman bıraksaydın.Ben trafik tescile falan gidemem hafta sonu Manisaya döncem dedim.
Sonrasında eleman bi içeri gitti geldi.Tamam trafik tescile gitmenize gerek yok dedi.
Bir de lpg ruhsata işli olmadıgı için tüpü söktürüp öyle götürdüm.
İşin b.ktan tarafı Konyadaki ruhsata işlenmiş atiker yağlı sistem Konyatuvturk onay verirken İzmir tuvturk onay vermiyor.İzmirde de BRC marka eksoz ısıtmalı ruhsata işlenmiş lpg sistemine İzmir tuvturk onay verirken Konyatuvturk onay vermiyor.Bu nasıl iş anlamadım?