2010 model Golf 1.6 gri artık ne grisi bilmiyorum boydan boya çizmişler boya kodunu bulamadım.Nerede yazar ? Kapı içindeki etiketi çektim.
![]()
2010 model Golf 1.6 gri artık ne grisi bilmiyorum boydan boya çizmişler boya kodunu bulamadım.Nerede yazar ? Kapı içindeki etiketi çektim.
![]()
Yalnız boya koduna çok kanma, ben verdim aracı boya kodundan boyadılar, vivid blue boya bildiğin lacivert oldu. Şimdi bir daha vereceğim boyayan yere.
men dakka dukka.
arkadaslar ben de aracımı boyatmak ıstıyorum (renk degısımı) elımde boya kodum var aracım e36 cabrıo nekadr boya almam gerek, bırde eskıden ıcıne sım ve bıraz farklı renkte sedef attırmak dıye bırsey vardı bunu nasıl yapabılırım ?
Bakım zamanı gidip de parçacıya "abi ordan 4 tane bosch buji versene" demeye utanırım, Allah düşmanımın başına vermesin
Boya kodu cokta onemli degil. Benim aracim salsa kirmizi boya gerekti on tampona r gorunume gecince, usta kod kullanmadan hazirladi boyayi. Tamamen goz karari. Plaka sistemi diye bisiyle karsilastirdi en dogru tonu buldu. Gram renk tonu farki olusmadi. Aklinda olsun![]()
Dostum bence git bir boya malzemesi satan bi yere, cihazlari vardir. Cihazda da baksinlar koduna, aracta yazan ile tutuyorsa karisim yapip hazirlarlar. Yada ellerinde belki hazir olarak vardir. Onemli olan cihazdaki ile sende yazan tutuyor mu? Rutuj yapacaksan naparsan yap illaki ton farki olur. Acik metalik renkler malesef maskeleyemiyor rutuju![]()
Hmmm yapcak bisi yok haci o zaman, vercen kodu ona gore hazirlicak boyaci, muhtemelen sorunsuz olur renk. Ama dedigim gibi rutuj izi kalir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)