Kafede nargile içerken bir araba yanaştı ki içinden çıkan Yusuf Güney ama ona bakan kim
![]()
Kafede nargile içerken bir araba yanaştı ki içinden çıkan Yusuf Güney ama ona bakan kim
![]()
bende geçen bebekte gördüm baktım söför yok gidiyo araba
tersteymiş onuda geç gördüm gerçi araba biraz büyük gelmiş![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
çıktığı bir programda soldan direksiyon kullanırken zorlandığını söylemişti, forumdan mikrop ali arkadaşımızla aynı duyguları paylaşıyor
sağdan direksiyonunda ayrı bi havası var hani![]()
plaka ingiltere olması lazım
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
plaka kıbrıs rum kesimine ait . buyuk ıhtımalle arac yusuf guneyın deildir.
neden dicek olursanız.rum plaka aracı türk sahibi olamazcunku ruma gecıs hakkı yok . bı katakulli var bu işte bana öyle geliyor.
plaka guney kıbrısın.
nerden anladın dıcek olursan.
ingilterenin plakasında sag tarafta bizim tr işareti gibi gb yazması gerekiyor.
kliplerde surdugu arac kıbrısta bı abinin falyalı die bilinir.
aynı zamanda tugba ozerkın eskı klıplerınde sarı gallardo ile kırmızı f430 da bu abimizindi.
muhtemelen bu araçta onun .
bu abımız aynı zamanda otelcılıkte yapıyor salamis otel kıbrısta bılındık bı yerdır dolayısıyla bayramda seyranda sanatcılar buraya konsere davet edılır .
yusuf guneylede bu abımızın arası baya ıyı sanırım ki.
aracı tr ye bile sokmuşlar.
ingiltereden alıp getiriyo devamlı hatta Hilton da çalışırken bu aracı kullanmışlığım bile vardı, sağdan direksiyonluydu
3 sene evvel bi tane rx7 ile geldi yine sağdan direksiyonlu, baya modifikasyonlu ama yorgun bi arabayla, toplatığ kullanıcam diyodu ama ne yaptı bilmiyorum :?
Fiat's Are Faster Than You Think!
tanışmak için bana deilde yusuf guneye rica etsen daha ıyı olur bide kıbrısa gitmen gerekli bnm bı sohbetım olmadı kendileriyle.beyfendıde 1 360 modena 1 f430 1 gallardo 1 bmw gt 1 x6 bıkactane hummer 1 continental cabrıo bıkac yuz tane mercedes bmw fln var 1 benzınlıgı 1 otelı 1 bahıs salonu fln fılan dıe gıdıyor adama illaki ihtiyacı vardır. bi yere gidicegi zaman 3 -5 araba birlikte giderdi zamanında.
SUS plaka siyah S2000 vardı kendisinde yanılmıyorsam daha önceden.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)