Merhabalar
Yaklaşık 10gün önce sahibinden.com dan get alışveriş ile arkadaşım için 2 adet otto nun replika egzozlarından aldım.
5 gün kargo süresi doldu satıcı herhangi bir kargo bilgisi girmedi 2-3 gün sonrada ücret geri iade oldu.
Buraya kadar bi problem yok dünde forumdan bir arkadaştan ps3 için oyun aldım arkadaş dün kargoya verdi.
Arkadaşın kargoya verdim dediği andan 15 dakika sonra falan sürat kargodan kargo takip no mesajım geldi.
Bugün evdeyken kargo geldi ve ilk başta kutuya falan bakmadan imzayı attım 15lira kadar bi kargo ücreti verdim.
Kurye arkadaş kargoyu verdi gelen kutuda 10 gün önce aldığım sonra iptal olan egzozlar var.
Telefon numarası gizli olduğu için satıcıya mesaj attım ve dönmedi geri göndermek için herhangi bir adreste yok
Sonuçta ortada hatırı sayılır bi miktar vermem gereken para var yada ürünleri geri göndereceğim adres lazım şu saatten sonra nasıl bir yol izlemem gerekir ?
Bu arada diğer arkadaştan aldığım oyunlar daha şubeye ulaşmamış 4buçuk gibi geliceğini söylediler onuda şubeden teslim alıcam evde olmadığım için.