Corsa d bulabilirsiniz 75 lik olanlarından
Printable View
Corsa d bulabilirsiniz 75 lik olanlarından
Önerebilecegin bir arac varmidir? Birde bu 75 likle 90 lik olani nasil ayirabilirim?
Dizel punto önerebilirim o fiyatlar civarında.
eski kasa ama makyajlı fiesta 1.4 tdcı 25 den daha uyguna bulunabilir. yakıtı çok iyi üzmez .
Yazın 2009 era kiralamıştım Esp falan vardı 200 bindeydi motoru bitmişti zorlanmadan falan 180 yapıyodu gideri hoşuma gitmişti esp falan da vardı konforu da fena değildi piyasası da sizin bütçeniz civarında düşünebilirsiniz. Tabi araç hakkında daha fazla bilgisi olanlar söylerler artıları eksileri
Meganr 2 öneririm bende en azından daha derli toplu bi araba
Kafam karisik ya. Corsa d bakayim diyorum bi yandanda limitimi biraz daha zorlayip lpgli r53 kasa cooper bakayim diyorum. Iki farkli kutup resmen :)
Bagaj sıkıntınız yok ise 1.3cdti corsa silverline paketli olanları önerebilirim, çok beğeniyorum. Daha önce 5 ay kullandım. Yakıtından vs. çok memnundum. Easytronic vitesi beni bezdirdi o yüzden satmak durumunda kaldım. Gene dizele dönecek olsam corsa düşünürüm :)
otomobili atak ve devirli kullanmayı seven, ve vites geçişlerinde zaman kaybetmeyi sevmeyen insanlar için hiç uygun değildir. ayrıca yokuşlarda geri kaçmasının yanı sıra yokuşta frene basmadan sadece gaza basarak sabit durma eylemi (otomatik arabalara has bir özelliktir) bu şanzımanın elektronik aksamını bozar ve debriyaj balatasını aşındırır. sonuç olarak easytronik, opelin çok büyük bir teknolojiymiş gibi lanse ettiği ama aslında sorun çıkaran, ve arabanın zaten az olan gücünü daha da azaltan bir sistemdir.
Sektiren sektirene :D
https://eksisozluk.com/easytronic--421247