alacağın araba vtec 2 veya focus çok kafan karısmasın 2 sinden temiz ve uygun hangisini bulursan onu al
Printable View
alacağın araba vtec 2 veya focus çok kafan karısmasın 2 sinden temiz ve uygun hangisini bulursan onu al
Dizel bora ya da golf
Aynı fiyat aralığında bende geçenlerde araç bakıyordum hatta konu bile açmıştım.gittim punto t-jet aldım tam fiyat performans aracı bence hem modelli hem turbolu hemde yazılım vs. Soft modifiyeden sonra si dan çok daha tatmin edici olur.bende si satıp aldım t-jeti dünyam değişti
HDi motorlardan anlayanda pek bulunamıyor en azından antepte. :) EGR'yi temizletecektim,ustayla beraber yarım saate anca nerde olduğunu bulduk. :D Daha sonra yazılımla iptal edelim dedik,birisi dedi EGR ney,birisi dedi EGR'yi iptal edince turbo biter sürekli turbo alırsın,birisi 500 lira istedi ama %70 ihtimal verdi olması için. :) En son megachips Metsan imdadımıza yetiştide hallettik. :D O yüzden punto,megane gibi piyasada bilinen arabalar daha mantıklı buralarda.
passat tam olarak sizin işinizi görecek bir araçtır 1.8t yada 1.9tdi
bütçe ile alakalı benimki 97-00 arası 1.8t benzinli tutulur dizel istersen 1.9tdi piyasası 20 ila 25 arası
üst kasalarında ise benim bildiğim kadarı ile 1.9tdi tutuluyor yazılım ile çok fena yürüyor piyasası 29 ila 35 arası
benim 3 tane hondam (2 tane EK 1 tane vtec es) oldu 2 tane vw (bora ve passat), serilik bakımından honda biraz daha atiktir şehir içi kullanımı iyidir ama konfor ve sağlamlık istiyorsan kesinlikle vw almalısın şehir içi kullanımında passat biraz hantal kalabilir orası ayrı
Süspansiyon hariç EP2 Vtec sport tarif ettiniz tavsiye ederim ben çok memnunum :)
Bence megane al abi oralardan çıkana kadar. Parçası ustası her yerde bulunur.
Passat'ların bu kasası hoşuma gidiyor açıkcası.Örnek bi ilan.
Connecting site...
Alırsam detaylı bi bakımdan geçiririm zaten.Buralarda en yakın gittiğim mesafe 20 km civarı zaten.Sakarya - Batman yapıyorum her sene o yüzden uzun yolda da rahat bi araç insan arıyor insan.Bakalım biraz daha araştırmaya devam.
EP2 aklımdan geçmiyor değil.İçimde hala bi tek kapı otomobil alma hevesi var açıkcası.Manuel olup da orjinal durumda kalan pek yok gibi sanki.
Megane2 aklımda ama bi kere kullanmam lazım.İçime sinerse alırım belki.
Satılıklarda bi tane vardı ama size uyar mı bilmiyorum bi bakmakta fayda var
Ben olsam beyaz Şahin alırdım da sen Clio mlio idarelik bir şey al Zafer abi..