maltepe gibi olmuş camel 1 paket aldıgıma pişman oldum winston forever :D:D:D
Printable View
maltepe gibi olmuş camel 1 paket aldıgıma pişman oldum winston forever :D:D:D
Abi Winston'u nası içiyorsunuz ya? Daha sigaranın yarısına gelmeden filtresi sakız gibi oluyor. Büzüşüyor sigara falan. Hele ki son iki fırtta filtrenin sıcaklığı ağzı yakıyor. Marlboro Touch Mavi Paket forever :D
Aynen bi paket aldım 3-5 tane içtim evde duruyor.
Bu arada bi yerden sonra hepsinin düşürmesi gerekecek. Millet kaçak sigaraya yükleniyor paso.
Ne olacak maliyeti 1 tl olmayan sigarayı 8-10 tl ye satarsan, olacak bu.
"İçmesin onlarda" gibi anlamsız mantığa hiç girmiyorum. Bırakamıyor işte insanlar.
850 lira maaş alan ayda 300 tl ye nasıl sigara alacak. Dayanıyor kaçağa... :ofk:
Allah belalarını versin:)
ortaokulda başladdığım sigaraya(lanet olsun o güne.) askerde dahi ara vermeden camel içerim, zaten tadı kokusu değişti diye sövüyorduk birde üstüne indirim yapınca herkes içmeye başladı büfelerde sigara kalmadı. dahada kalite düşüreceklermiş.
konuyu okuyunca sigaraya başlayasım geldi :D :D
Aman aman sakın başlama abi , hemen çık konudan bir müzik aç sakinleş :D
Camel'ı duydum ama diğerleri de inmiş mi bilmiyorum.
başta aşırı sevindiğim bu haber 8.5 lira vererek 2 3 günde 1 paket içtiğim camel box sigaramı artık içememe sebebidir 2 liralık indirim. ya hiç bir yerde yok, lm içenden vinstoncusuna malborocusundan prestijcisine kadar hepsi camelci oldu arkadaş. yahu bare soft pakedi alın yada kendi sigaranıza sadık olun, başka bir haltı içemiyorum gene camelin dier seçeneklerini de içemiyorum. şimdi de bulamadığım için içemiyorum arkadaş! çok doluyum kardeşlerim çok yaa, geçen çınarlatına gittik çengele her masada 2 3 paket camel bu ne yahu aynı para uzun zamandır içtiğin sigarayı içsene ya!! ben anladım bizim millette şekil şukul merakı var tiryakilik yok.
içmeyin şu zıkkımııı
Keske hic icmesek.Camel 1 lirada olsa 10 yildir ictigim marlborodan vazgecmem vazgecemem :)
uzun zamandır prlmt içiyordum camelin deep blue'sini denedim fena değil ama iyi de değil ama 6,5 lira da boru değil arkadaş şimdilik camele döndük :)
bu indirim ne zamandan beri geçerli dün aldım marlboro blue ıce 9,5 tl ...
Bende sabah aldım marlboro slim 9.5 liraya. İndirim var mı yok mu :)
sene 2004 felan üniveritede şaka, espri yapardık,
"marlboro 5 lira olsun, içen içmeyen belli olsun" diye ...
hayal di... :)
#2 #19 #28 yıktınız. :D
3 buçuk yıl oldu çok şükür sigarayı bırakalı. bazı arkadaşlar şu sigara iğrenç, bu sigara iğrenç diye veryansın ediyorlar. yahu lise yıllarında hiç mi ballıca çekmediniz? o zaman görürdünüz. :D
Düşsün malbuş camel aldım 5 paket :D bitmeden düşsün. :D
Marketler çakallıkmı yapıyor yoksa o zaman yüksek fiyattan aldıkları için şu an eski fiyattanmı satıyorlar bilmiyorum ama parliament 10 lira heryerde.Bizim bakkal çakal king zaten zam haberi çıktığı an sigara kalmıyor 2001 dışında.Bugün sordum kaç para diye her yerde 10 lira al sen,kaç paket verim dedi :)
mavilark hala 6,5 lira :)
Ben içmiyorum ama babam telefonla aradı 5 karton aldım. Paramla sigara bulamadım iyimi. Kaç market dolaştım en son bi tanıdıktan buldum:D