ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı
Bundan yaklaşık 2 yıl önce bi c. Tesi gecesi roll yapmak için arkadslar ile sözleştik hadımköy rampada hasırcıların önünde onları bekleyip tem otoyoluna bağlanıcaktık aracımı yanaştırdm müsait bir şekiilde arkadsları beklemeye koyuldum o esnada yaklasık 50m önüme bir çekici yanaştı 1/2 dk bekledikten sonra aracından inip elinde bir bidon ile e-5 bişeyler dökmeye başladı çok fazla takılmadm ne döktüğüne adam arabasına binip biraz daha aşagıya indi çok geçmeden seat leon direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere vurdu ben hala uyanmadım ulan mal düz yolda bariyere vurdu diye güldm daha sonra arabalar peş peşe aynı bölgede zincirleme kaZa yapmaya başlayınca ulan ne oluyo diyip çktım araçtan oraya gittiğim zaman çekici leonun sahibi ile fiyat paZarlığı yapıyordu adama sordum yolla ne döktün sen az önce diye sustu kaldı kaza yapan araçlar yerde yağ olduğunu söyleyince çekicinin sahibi yaklasık 5dk önce yolla bidon ile bişeyler döktüğünü söyledim adamın üstüne saldırdılar temiz bi dayak atıp polis çağırdılar arkadslarım gelince ben aradan sıyrılıp gittik sonrasını bilmiyorum ne yaptıkları hakkında
3 kurus para kaZanmak için milletin canı ile oynayan adamlar var bu TÜRKİYE'De herşeyi beklerim
Böyle bir şeye şahit olmuştum paylaşayım dedim....