duzlukte zaman olcmuyor derken ?? onceki turun sonu ve yeni tur birlikte o yuzden video uzun...
Printable View
duzlukte zaman olcmuyor derken ?? onceki turun sonu ve yeni tur birlikte o yuzden video uzun...
tamam yine zamanı durdurduktan sonra farklı yerde ölçmeye başlıyor dikkatli izle
dogru haklisin farkliymis olculen yer. Neyse adamin hizini da kestiklerini dusunursek hadi koyalım 20 saniye ustune :D.
7:58 güzel süre :)
Tamam düzlük süresini ölçmüyorda önceki turuda bu şekilde ölçüldü ve bu trackdaylerde hjepsinde aynı şekilde ölçülüyor zaten en azından ben öyle biliyorum
performans anlamında genelde sadece egzos-ecu olan mx5 ring'i 8civarında dönüyo izledigim videolarda
geçen hafta maslakta gördüm. son kasalardan biri idi sanirim pek anlamam.
kırmızı mx5 .güzel bir jant vardi.gayet güzel duruyordu.
Gt86 almasaydım bende mx5 almayı planlıyodum erel :)
Erel hiç düşünme al çok araştırdım zamanında 1 tanesineda baktım keyless go bose müzik sistemi ısıtmalı koltuk düz viteslerdee kilit vs var hala aklımda alım SC lemek hep ön yargı mahalle baskısı yüzünden alamadım :D ben alamadım sen al benimde aklımda hep yazılı bi araba pistte çok eğlenirsin gidişi çok tatminkar değil 2 litre 165 hp gibi olması lazım ama ingiltere ve usa de zebille parçası var al evladiyelik araba s2k yerine asıl mx5 alınır yeter kabak tadı yerdi matah bir araba olmadığını alanlar zaten 3 ay sonra anlıyo :D
gti yerinde olduğunu hiç sanmyorum :D
3.araçmıı yada ds yerine anneye yeni oyuncakmı olacak olursa bu :)
Oto-Park.Com | Mazda MX-5 2.0 Style RHT (2013) - YouTube
Bu kadar aşağılanacak kadar kötü bir araç mıdır ?
adamlar eşya gözü yok diye "çok büyük umutlarla bindim araca ama yıkıldım ae101 corrolla" diyor. Bunu duyun ca kapattım videoyu zaten.Bir arada fiesta daha iyi gibi birşeylerde dedi sanırsam.Her önüne gelen otomobil yorumcusu olunca böyle oluyor sanıyorsam.Jeremy Clarkson kullanırken arabanın dengesinden devirlenmesinden sürüş zevkinden bahsederken ağzından sular akıyor , bunlar telefon koyucak göz yok diyor fesubanallah
Oto-Park'ın testlerini dikkate almayın ya :D Onlar araçlarla kendilerince maytap geçiyorlar.
Hatta geçen sene forumda İstanbulPark videoları da var. 1 serisiyle dalga geçiyorlar resmen :D
RX-8 almasaydım alacagım tek arabaydı 2 kişilik olmasından veto yedim ama çok keyifli bir araç manuel vites manuel tavan mutlaka olmalı test eden arkadaşların yorumlarının çoğu doğru dolu bir araçdan inip böyle araçlara binince ister istemez bazı şeyler aranıyor onu dile getirmişler her zaman yan yan olmuyor sonuçda :)
verimden yana sıkıntı yok 9 senedir 2.0 atmosferik 170 hp lik arabaya biniyorum :D
ama önden çeker biraz sıktı, evde 2 önden çeker fazla dedim :D DS3 ü satıp bi miata alayım diyorum @Berkan
GTi yerinde olduğunu sanmıyorum derken he onun yerine mi tabeeee laan façan yansın karşiiim GTi €wLæT asdjhavsjdas
yaa bi tane vardı beğendiğim dün ilanı vardı kalkmıştı aradım satıldı dediler lan ! lan !
Yekta kankamm birşey yaz bakma öyle