fzs106 Nickli Üyeden Alıntı olur canım ne zaman istersen Cumartesi aksamı anadolu yakasında ozaman. Gelip denemek isteyen olursa ben video çekmiyorum haberiniz olsun
Tuncay abi sen cila moduna gec baksana denemeye araba bulamiyosun
ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Tuncay abi sen cila moduna gec baksana denemeye araba bulamiyosun Dün 2. Köprüde gazlayan sen miydin
.
ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Tuncay abi sen cila moduna gec baksana denemeye araba bulamiyosun Yahmur haftasonu zaten iptal olur bu konu Cila iyidir aynen yapalim toplanip bi ara
Rjh bizim buralarda geziyor. Hatta motor bile yapıldı
SONGÜR GARAGE CTR Turbo Type-R
Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Dün 2. Köprüde gazlayan sen miydin Gazlamaya calisan diyelim telefonda konusuyodum koprude sonradan geldim arkadan ama mecidiyekoyden girdim
ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Gazlamaya calisan diyelim telefonda konusuyodum koprude sonradan geldim arkadan ama mecidiyekoyden girdim Biraz oynaşalım dedim, önce bi geçtin sonra bi gelmedin sonra da sapaktan girdin.
Gry Nickli Üyeden Alıntı geldi yollarını s...ğim o değilde bu kadar deneme talebine 1 tane yürüyen tayyar çıkmazmı ya tayyarcılar cila mode takılıyorlar galiba ben denemeyi çok isterdim mutlaka tuncay abile muhteşem keyifli roll olurdu yasinle niyetimiz vardı yine headers aldım takamadan satıldı
35 KU 606- Outlander MT Turbo 34 ENP 29 - TypeR 34 VTE 64 - S2000 34 VG 3670 - Type-R 10 E 6622 - Civic vti
sagi Nickli Üyeden Alıntı ben denemeyi çok isterdim mutlaka tuncay abile muhteşem keyifli roll olurdu yasinle niyetimiz vardı yine headers aldım takamadan satıldı Keşke imkankanlar satmanı gerektirmeseydi Farkli bir cihaz ne android ne ios
Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Biraz oynaşalım dedim, önce bi geçtin sonra bi gelmedin sonra da sapaktan girdin. Aynen ben arkadan rs i gorunce ayiktim zaten bidahakine ins
ulan tuncay deniyelim defim r yaptin
cok merak edıyorum ve soruyorum ? sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ? tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Atasehirdeyiz Tuncay.Df type r Yilmaz geldi.cansinda burada denemek isterseniz gorusuruz.
yasinipek79 Nickli Üyeden Alıntı Atasehirdeyiz Tuncay.Df type r Yilmaz geldi.cansinda burada denemek isterseniz gorusuruz. Bende yanındayım,sağına,bak bekliyoruz aynen
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları