-
En meşhur Barı mı desem Disco mu Bilemedim . Kaya The Rock Vardır . 300-500 :D
Gerisi Beach Club ve Bar'dır . :D
O Turanlar ve Doğanlar Çok temiz denizi ve kumu olan yerlerdir . Fakat tipik turistik köyler , Ocaklar Erdek'in az ilerisinde kalıyor . En iyi bölgesidir. İçi'de güzel :D
Erdek içinde yer tutmanzı tavsiye ederim . Akşam 9-10 gibi çarşı içi panayır alanı gibi :) Nufus'ta ani patlamlar yaşanıyor yazları .
Burdan Erdek'i daha iyi inceliyebilirsiniz .
Erdek Belediyesi
Burdada Otel ve Pansiyonlar mevcuttur.
Erdek Disco ve Barlar
-
Edit . . . Telefon kilitlendi 2 kere aynı yazıyı yazmış :(
-
22 senedir her yazım erdektedir benimde :) Erdek'te lüks beklentiniz olmasın ama inanılmaz şirin hoş bir tatil geçirebilirsiniz. Otellerin olduğu sahil kesimi biraz kirlidir, Kurbağalı en temiz, en elit yeridir. Ocaklar'da da kalabilirsiniz ama bence Erdek merkez daha güzel :) denildiği gibi akşam çarsısı kıyı şeridi panayır gibi oluyor mevsimiyse, otel önermek istemem cünkü hiç birinde kalmadım ama en iyi otelinin Agrigento olduğunu biliyorum. Şimdiden iyi tatiller :)
-
kendimi bildim bileli erdeğe tatile giderim bazen kışın bile oradayım. kesinlikle ocaklar derim. aşırı eğlence vs etkinlik derseniz araçla 5 dk merkeze geçersiniz. deniz içinde aracınızla gidebileceğiniz harika koylar var.
-
Doğdugumdan berı her yaz 4 aylıgına ordayım sımdı calısıyorum gercı 4 ay olmasada 1 aylıgına gıdebılıyorum. erdegı ve kapıdag yarımadasındakı tum koylerı pansıyonları bakkalları (Doğanlardakı bızımdır zaten :D ) tanırım sokak sokak heryerını bılırım. neredeyse tum otellerde sızı ındırımlı konaklatabılırım bir PM uzağınızdayım :) çok guzel yerdır cok