Bu ara innovia 2 sitesi hırsız mekanı oldu galiba çalınan arabaların o siteye girdiği görülüyomuş.. Sizede geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur aracınız..
Bu ara innovia 2 sitesi hırsız mekanı oldu galiba çalınan arabaların o siteye girdiği görülüyomuş.. Sizede geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur aracınız..
Cok gecmis olsun, insallah en kisa surede ve zararsz bulunur, polisn mobese kayit merkezndn baktirdnz mi belki bi ihtml ordn bulunur diye aklma geldi okuyunca
GRUP TEKEL
İNŞAAT MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ. KONUT, UNIVERSİTE, OKUL VE HASTAHANE İNŞAATLARI, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELENDİRME
geçmiş olsun tez zamanda bulunur inşallah.
Çok geÇmİŞ olsun dÜn saat 6 gİbİ tam arkamda duruyordu mc de
Çok ÜzÜldÜm İnŞallah tez zamanda bulunur
geÇmİŞ olsun tekrardan
Kötüleri affeden,İyileri cezalandırır.
ınstagram dub.lose
ikamet ettiğin yerlerde yapılan yeni binaların (inşaat halinde) kapalı otoparklarına bak.araçlarını bulan birkaç kişi biliyorum.işleri bittikten sonra inşaat halindeki binaların kapalı otoparklarına bırakıp uzuyor it herifler.
çok geçmiş olsun kardeşim inşallah en yakın zamanda bulunur aracın. Hiç merak etme hiçkimsenin yaptığı yanına kalmaz kat kat çıkar elbet ..
The Best or Nothing
Şerefsiz herifler, inşallah en kısa zamanda herhangi bir zarar verilmemiş şekilde bulunur arabanız..
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur.
hırsızlık için çalmaları aracı erken bırakıcaklarını düşündürdü bana inşallah öyle olur
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bulursun. insan değil bu şerefsizler. Allah yardımcın olsun
L4404 | you are away
çok geçmiş olsun inşallah hemen bulunur . Benim de başıma geldi tam kapımın önünde fakat arabayı götüremeden bırakmıştı şerefsiz http://www.techturkey.com/forum/sohb...siz-girdi.html Alarm var ve baston kilit olmadan hiç bir yerde bırakmıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)