GEçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda bıraktığınız gibi bulursunuz. Bu işle uğraşan şerefsizlerinde Allah belasını versin.
Printable View
GEçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda bıraktığınız gibi bulursunuz. Bu işle uğraşan şerefsizlerinde Allah belasını versin.
böyle eski araçlarda başka forumdan okumuştum gece arabayı bıraktıklarında akünün kutup başlarını söküp yada aküye giden kablolara arabının içinde olan bir anahtar ile elektriği devre dışı bırakıp bir nebze önlem alıyolarmış
geçmiş olsun umarız araca zarar gelmeden size geri gelir
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda en az zararla bulunur..
Geçmiş olsun inşallah sağ salim bulunur
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede hasarsız bir şekilde bulunur
geçmiş olsun kardeşim
Verdiğin emeği okuyunca daha da üzüldüm tez zamanda bulunur inşallah
Çok geçmiş olsun..Forumda konusunu okumuştum..Görünce çok üzüldüm.Bir an önce bulunur inşallah..
çok geçmiş olsun inşallah bulunur etkilendim gerçekten
Aracım en son sabaha karşı 04:00 sularında avcılar-yeni bosna istikametinde görülmüştür.Civarda oturanların biraz etrafı gezmeleri mümkünse sevinirim.Sefaköy tarafından şüpeneliyoruz.Allah hepinizden razı olsun
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur.
çok geçmiş olsun paylaştım bende umarım yakın zaman içinde hasarsız masrafsız geri döner :(
Gecmis olsun, cok üzücü bir durum insallah bıraktığınız gibi bulursunuz :( Biz muayenesiz gezmeye çekinelim her yerde polis çevirsin, bu elemanlar arabayla gezip dursun polis hala yakalayamasin.
Geçmiş olsun .Bu kaçıncı araba hırsızlığı son günlerde ya. :fire: İnşallah en kısa sürede bulunur.
çok şerefsiz insanlr araçta bebek gibi valla ben ölüyorum şuan sinirimden bulun çökün gırtlağına kim olursa olsun şerefsiz bu insanlar yaaa
Ayrıca niyetleri parçalamak değil suç işlemek çünkü parçalamak olsaydı çoktan gömerlerdi kimsede göremezdi bi daha demek ki başka şeyleri kovalıyorlar.
çok geçmiş olsun Allah bunları bildiği gibi yapsın herkez ders alsın beyler kaputu acıp açık açık yazmıyorum burası herkeze açık bir site bir soket cekerek tedbir alabiliriz ki ben yapıcam bu olaydan sonra
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hırsızlar ve aracınız bulunur