geçmiş olsun ..
Printable View
geçmiş olsun ..
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun artık. Onun bunun çocukları adamın gözünden sakındığı malı alıp gezip vurup kırmışlar bunların hakkı yağlı kazık şerefsizler :mad:
Geçmiş olsun :) Face de gördüm sevindim. :)
çok geçmiş olsun konuyu takipteydim bulunmasına sevindim. Hasarlarada canını sıkma bu hale getirmek için birsürü emek verdin ama yine yaparsın bi şekilde allah beterinden korusun
Geçmiş olsun bulunmasına çok sevindim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Araç hangi semtte bulundu ?
Polis bu tur olaylara mudahale etmez o arac emminyetin onunden 10 kere gecsin birsey olmaz :) hasari darbeyi bosverip bulduguna sukret derim aracininda bir daha calinmamasi icin biraz onlem al
Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun.
kardeşim çok büyük geçmiş olsun , bulunmasına çok sevindim. Bu halde olması ayrı bir üzücü durum ama olsun buna da çok şükür .. o.ç 'u adı üzerinde başka bişey beklenmez yani
Geçmiş olsun.
bnmde anlamadıgım bişey var millet arabayı gördüm diyor amk madem görüyosunuz Allah rızası için gitsenize peşinden birde gelip ben gördüm ben gördüm diyorsunuz
Geçmiş olsun hocam.
Çok geçmiş olsun bunada şükür demek lazım, ya hiç bulunamasaydı
geçmiş olsun , sevindim bulunduğuna, bu halde olmasına da sevindim, çünkü ankarada çalınan arabaların sadece iskeletinin bulunduğuna da şahit olmuştuk :) fakat nerde nasıl buldunuz aracı? çalanlarla birliktemi yakaladınız ? olayı biraz anlatırsanız meraklar gider
Sen 3-5 kuruş biriktir belkide borç harç toparlayarak araba al özene bözene uğraş emek harca bi kansızın teki gelsin arabayı bu hale soksun yazık günah ya edilen küfüre bile yazık günah !!
Büyük geçmiş olsun, neyseki çok fazla bi hasarı görünürde..
Boyle bulunmasinada sukur, cok sevindim . Detay alabilirmiyiz nerede kim buldu ?
Kardesim gecmis olsun . Gene bulabilmisin araci buna da sukur . O ....... larini saglam bi sopalamak lazim bulduysan kim oldugunu
nerede ve nasıl bulundu geçmiş olsun