User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Yazıcı Toner degişimi sorunu

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Yazıcı Toner degişimi sorunu

Samsung ML1640 lazer yazıcının tonerini 2 gün önce doldurttum.Dolum yapılırken tabi başlarında degildim.Dün toneri yazıcıya taktıgımda yazıcının üstündeki kırmızı ışık yanıp yanıp sönüp toneri değiştirin ikazı veriyor.Pcde de toner boş gözüküyor.Fakat yazıcıdan çıktı alabiliyorum.20 TL'lik toner dolum işleminden sonra böyle bir şeyin olması normal mi yoksa toner birkaç gün içinde istifa etmeden toneri doldurttugum yere geri götürüyüm mü?Sanki bana çay kaşıgı ile azıcık toner koymuşlar gibi geliyor

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazıcıdan cıktı alabiliyosanız sorun olmaz normaldır yasadıgınız.Bazı makineler hatta cogu makineler kartuslu olanlarda dahil dolum yapıldıgında mürekkep az,bitmek üzere falan diye sürekli uyarı verir,halbuki agzına kadar doludur.Doldurma toner ve kartus üreticinin işine gelmediği için böyle durumlar ortaya cıkabilir normaldir yani.

Hatta bende biara lexmark'ın bi yazıcısı vardı kartus bittiği anda içindeki devre kendini imha ediyormuş ve asla tekrar dolum yapılamıyor.Tek kartusu 70-80 civarı oldugu içinde gittim 80 liraya sıfır yazıcı aldım geldim

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum yazıcı yazılımı hackleyıp chip sokuyorsun sonra kendın doldurabılıyorsun 1 kutu toner 30-40 tl yaklasık 15 dolum yapabılırsın ml 1660 var bende kendım dolduruyorum
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung ML1640 lazer yazıcının tonerini 2 gün önce doldurttum.Dolum yapılırken tabi başlarında degildim.Dün toneri yazıcıya taktıgımda yazıcının üstündeki kırmızı ışık yanıp yanıp sönüp toneri değiştirin ikazı veriyor.Pcde de toner boş gözüküyor.Fakat yazıcıdan çıktı alabiliyorum.20 TL'lik toner dolum işleminden sonra böyle bir şeyin olması normal mi yoksa toner birkaç gün içinde istifa etmeden toneri doldurttugum yere geri götürüyüm mü?Sanki bana çay kaşıgı ile azıcık toner koymuşlar gibi geliyor
    sizin iyimiş bizim şirkette olivetti orjinal tonerinde boyle uyarılar veriyo ilk acılırken ama bastıkca basıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ML1640 direkt doldurmayla olmaz, yazıcının içindeki toner sayacınn sıfırlanması lazım. Toner uyarısı kartuş durumuna göre değil yazıcının içindeki sayaca göre çıktığından tepeleme doldursan bile boş göstermeye devam eder. Donanımhaber forumlarında bir arat orada sayaç sıfırlayan firmware var, nasıl yapacağın da yazıyor.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ML1640 direkt doldurmayla olmaz, yazıcının içindeki toner sayacınn sıfırlanması lazım. Toner uyarısı kartuş durumuna göre değil yazıcının içindeki sayaca göre çıktığından tepeleme doldursan bile boş göstermeye devam eder. Donanımhaber forumlarında bir arat orada sayaç sıfırlayan firmware var, nasıl yapacağın da yazıyor.
    + olarak bazı yazıcılarda toneri taktıktan sonra kapatıp açmak yeterli olabiliyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mydg
    Misafir
    Sizde kartuş bitme sorunu yaşıyorsanız size önerimBitmeyen Kartuşolacaktır bitmeyen kartuş sayesinde istediğiniz kadar çıktı alabilirsiniz bu konuda size yardımcı olabilecek bi site verecek olursam Bitmeyen Kartuş | Bitmeyen Kartuş Sistemi | Kartuş Dolum Ürünleri ismindende anlaşılacağı üzere sadece bu işi yapıyorlar

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    obaa reklamıda patlattın ha 2 dakka da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mydg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizde kartuş bitme sorunu yaşıyorsanız size önerimBitmeyen Kartuşolacaktır bitmeyen kartuş sayesinde istediğiniz kadar çıktı alabilirsiniz bu konuda size yardımcı olabilecek bi site verecek olursam Bitmeyen Kartuş | Bitmeyen Kartuş Sistemi | Kartuş Dolum Ürünleri ismindende anlaşılacağı üzere sadece bu işi yapıyorlar
    bitmeyen ask ıcın bı onerınız var mı?

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin iyimiş bizim şirkette olivetti orjinal tonerinde boyle uyarılar veriyo ilk acılırken ama bastıkca basıyo
    cihaz 284 mf mi ?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tonerin üzerinde küçük bir çip var onu çipi değiştirmedikleri taktirde o kıormızı ışığı söndüremezsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konusu açılmışken bende sorayım dedim.
    ev kullanıcısa uygun, cip filan derdi olmayan bir lazer yazıcı önerirmisiniz arkadaşlar( uygun fiyatlı ).
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp p1005 p1010 güncel ne varsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung Ml-1640 , ML-2240 ve ML-1660 çip resetleme yöntemleri (YENİLENDİ)

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hortlattım
    Yeni konu açmak istemedim kısmi cevaplar yazılmış ama güncel bilgiye ihtiyacım var aslında.
    Evde kullandığım Epson marka SX535WD yazıcım var. Orjinal yanında aldığım kartuşlarım bitti.
    Bunlara dolum olabiliyo mu? Olabiliyosa yardımcı olabilcek var mıdır?
    Bitmeyen kartuş sistemini güvenilir yerden almak gerekiyomuş galiba, Ankarada tanıdığı var mı?
    Veya ne tür bi sistem önerirsiniz.
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    epsonun orjinal kartuşu dolmaz anca doldurulabilir boş kartuş satın alırsan olabilir veya

piyasada dışarıdan montajlanan dolum setleri de mevcut ama çok başarılı olmayabiliyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    epsonun orjinal kartuşu dolmaz anca doldurulabilir boş kartuş satın alırsan olabilir veya

piyasada dışarıdan montajlanan dolum setleri de mevcut ama çok başarılı olmayabiliyor
    Yazıcı kartuş vs anlamam hiç. Orjinalini alıyım dedim set 185 liraya bulabildim en ucuzunu
    Dolum vs kartuşlarda kalite düşüşünü biliyorum ama insan kaliteli ürün kuşlanınca yaptığı işinde kaliteli olmasını bekliyo.
    Ucuz yollu halletmenin yolu yokmu ya?
    Cevap için teşekkür ederim
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)