335 dusunun derim . Incik boncukla zaten ciddi gucler elde ediliyor .
Printable View
kimse söylememiş ama siyah bi evo9 sıkıntıyı giderir diye düşünüyorum :)
alican abi.
subaru camiasının içinde biriyim tfsi ı da sti da iyi bilirim.kesinlikle ve kesinlikle subi ye geçebilirsin.yakıt olarak senin arabadan 1.5 litre fazla yakar.ama snn arabanla hiç alakası yok.makul bi set up la (makul dan kasıt 100 200 8 sn)birlikte ömürlük bir araba olacak senin için o kadar net söyleyim.
Eger maddiyat el veriyorsa gucun yettigi her arabaya binilmeli.
Simdiden hayirli olsun
Aracın arkasını koparmaktan hoşlanıyorsanız bence de kesinlikle Subi'ye geçin, HB Sti'lar düşünüldüğü kadar sert değil, normal kullanımda insanı yormuyor.
Ayrıca 5 senedir aynı arabaya biniyorsunuz, farklılık iyi gelir. :)
S3 manuelse, bence macera aramayın derim :) Ha çok sıkıldım ekonomik durumum da iyi diyorsanız zaten değiştirin gitsin. Otomobil seven insan daha iyi de olsa daha kötü de olsa bir çok araca binmeli.
S3 8p sahibi olmuş ve sti kullanmış bırı olarak bence, s3 gibi gunluk kullanıma uygun ve bı okadar performanslı sorunsuz arac verılıp sti dusunulmez.
O araca alternatıf dusunecegım arac 335ci olurdu, Hem daha performanslı yıne gunluk kullanıma uygun, daha geniş daha aksesuarı,bırde ıdrıvelı olanı bulursanız tadından yenmez.
Bence de ya audi kalsın yada bmw e92 335i alın .
sti ın tadına bakmak gerek bence :D
günlük bineceksen tavsiye etmem ama bnm gibi yanına dizel bi araç koyup hafta sonları tadını çıkarmak istiytosan s3 le karşılaştırmam bile
çok km yapılmıyosa bence sti da bir mahzur yok.S3 e 1.5 sene bindik çok güzel bir araba.Ama sti gerçekten bambaşka bi segment.İçide artık eskisi gibi spor diye bomboş değil.Gayet hoş güzel bir iç ortam var.
Yakıt çok önemli değil. Daha önce de yazdım galiba fazla yol yapmıyorum. BAkalım bir tecrübe edip yaşamak lazım. Konuşuruz seninle bir ara.
Sizin görüşünüzde önemli. Eksik olmayın. 335 lere bakmaya başladım bile ama sanki idrive'lı yok gibi.
kimse sti ı içi güzel olduğu için hatta dış görünüşünü beğendiği için almaz sen bence 911 turbo al hem içi güzel hem performansı yüksek:)