geçmiş olsun abi :( şikayet ettim bende ilanı
Printable View
geçmiş olsun abi :( şikayet ettim bende ilanı
araç sahibi zaten biliyor arkadaşım arabasının durumunu söylemiyor bende yetkili kişiden duymak istedim o yüzden ekspertiz benim istegim dogrultusunda oldu araç sahibi vermez ki. 10 gün önce eskişehir'e focus sattım arabayı alan yaptırdı ve parasını ödedi aldı gitti
Allah korumuş geçmiş olsun.
Aslında ekspertiz konusunda aracı gösteririm eğer dediğinden farklı bişey çıkarsa ücretini ödemem diyerek gidersen, satıcı orda söylediğinden farklı bişey olduğunu biliyorsa kabul etmeyecektir buda araçtan vazgeçmek için bi sebeptir bence. Arabasına kefil olan adam zaten kabul edecektir, bu şekilde yalancıyı ayırt etme imkanı olur az da olsa. Şehir dışına araba almaya gitmek de gerçekten risk işi ve kesinlikle yalnız gidilmemeli öyle bi durumda, her türlü pislik mevcut malesef.
benım bahsettıgım arac sahıbı size 2 parca boya var deyip ondan sonra ekspertizde farklı cıkması durumunda. yoksa sizinde sattıgınız gıbı servıste denılen cıkıyosa tabıkıde alan kişi odeyecek,hemfikiriz o konuda.
geçmiş olsun
müdür yinemi focus ? madem aynısından alacaktın elindeki bakireyi neden sattın
Geçmiş olsun abi. Şikayet ettim bende kaldırırlar inşallah ilanı.
burnunun dibinde passat var vereyim sana
Aydın'da hava çok sıcak bu aralar galiba.
bugün bir ilan düştü istediğim gibi bir araç.
adamla konuştuk anlaştık sözleştik.
fiyatta okeyleştik.
yarın gelirim dedim. tamam dedi. kapora ne istiosun dedim,
sen ciddi misin dedi,
dedim ciddiyim,
o zaman ben ilanı kaldırıyorum kaporaya da gerek yok buyur gel dedi...
ilanı da kaldırdı hakkaten.
eyvallah dedim.
euro yu bozdurdum tam uçak bileti falan org. yapıyordum;
mesaj atmış.
babam satmama izin vermiyor. baba hakkı, kusura bakma. halbuki o sat diye ilan koydurdu. affet ne olur
diye :)
arkadaş paramı bozdum, uçak biletini de almış olabilirdim.
ne diyim şimdi, yatırımı da pij etti eleman :)
söz vermek *** vermeye benzemez diyecektim,
lanet gitsin dedim saldım....
Aydın'da var birşeyler var... :)
(Aydın'lı arkadaşları tenzi ediyorum üstünüze alınmayın ) :)
Bende şikayet ettim ilanı
allah korumuş bu ay ekstra 96 lira telefon faturası ödedim sorgulama yapmaktan ayrıca gittiğim arabalar hariç ortalık bildiğin oç kaynıyo çamurluk değişik dedikleri arabada 11bin hasar kaydımı olur artık tanıdıkları taciz etmeye başladım sat die :)