Selamlar, geçtiğimiz Cuma günü eşim ve 5 aylık oğlumu memlekete götürmek için yola çıktığımda, çamlıca otoban bağlantı yolu ataşehir mevkii nde tek yönlü yolda dur kalk trafikte bir bayan sürücü aracıma arkadan çarptı, aracı çekici ile servise götürmek zorunda kaldım bu denli bir kaza, şimdi asıl sorum ben o gün araç kiralayıp, kiraladığım aracın yakıtını doldurup gitmek zorunda kaldım, hiç hesapta yokken 700 liraya yakın para harcadım, ayrıca 15 gün civarında aracım serviste kalacak, aracımda değer kaybı oluşacak ve benim ekstra doğan masraflarımı karşı taraftan talep etmek istiyorum, aramızda düzenlediğimiz kaza tespit tutanağı doğrultusunda, kusur dağılımında 8/8 kusuru karşı tarafa verildi, ayrıca eksperin servise yan sanayi parçaları gönderdiğini öğrendim bu değer kaybını iyi niyetli olarak karşı taraftan talep edeceğim ancak olumsuz bir cevap aldığım takdirde bunun yasal yolları nedir ne yapabilirim bunları öğrenmek istiyorum, konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.