-
Deprem unutuldugu an gelirmis.Ben bunu tasdikleyip onayladim.Ne zaman deprem olsa aylardir etkisinden kurtulamam.Tam unuttum dedigim de tekrar oluyor.Allah herkesi korusun boyle bir afet yasatmasin.
Benim bile uykum kacti.Havanin aydinlanmasini bekliyorum.En azindan gunduz insan birazda olsa rahatliyor.
-
Yapılan araştırmalara göre deprem ve hırsızlıklar saat 3 ve 5 arasında oluşuyor. Saat 4.30 şuan sıkıntı yok :D
-
17 agustos depreminde sabah 7 gibi binanin altinda hirsiz yakalamistik.Oyle bi gunde bile rahat durmuyor oc'lari...
-
Askerden yeni gelmişim hırsız gelirse kıran kırana bi mücadele olur ama söz konusu depremse Hüseyin Bolt mok yemiş yanıma.
-
Manyakmısınız yatın uyuyun a.q .. Ben beklerim deprem olursa yazarım burdan kaçarsınız :D
-
Bizim burda da belediye anons etmiş deprem tehlikesi var kimse eve girmesin diye. Allah razi olsun guzel is yaptik :-D hala millet dışarı da sokaklar da yatiyor 3 tane eve hirsiz girmis bizim ilçede canakkale merkez de hirsizliklar 30 u geçmiş emniyet te arkadas söyledi
-
'Deprem olacak' dedikodusu 3 ili korkuttu - GÜNCEL Haberleri
Belediyenin iddianın üzerine telefonlarının kilitlendiğini belirten ve deprem olacağı yönünde hiçbir anonsun yapılmadığını açıklayan Uslu, "Belediyeden deprem olacak şeklinde anons yapıldı diye dedikodu halkımız arasında yayıldı. Bunu duyan vatandaşlar paniğe kapıldı. İlçemizde gerek Kaymakamlığa, gerek Belediye Başkanlığına gelen yoğun telefonlar var. Bu tamamen vatandaşlar arasında yayılan bir dedikodudan ibaret. Depremin ne zaman olacağını kimse bilemez. Hiçbir resmi kurum bu konuda anons yapamaz" diye konuştu.
-
İnsanları nasıl kandırıyorlar yazık vallahi yazık
-
-
Rasathanede nekadar milletin tanıdıgı varmıs arkadaş
gece 3-4 telefon geldi yorgunlugum tedirginliğimi bastırdı uyumusum
ama bi cok kişi sabahlams.
-
annemin akrabasi aradı rasathane çalışan akrabası var.
Bi faaliyet olduğunu söyledi dikkatli olun dedi.sarkkoy olarak bilgi vermisti.
Konusmadan sonra canakkale 4,2 oldu dedim.bunun için değildir sanirim.dedik
Ama dun aksam hava cok.bunaltici.idi.17 agustos.gibiydi telefon da tuzu biberi.oldu zor bir.gece gecti
Dogru bir.bilgi olmamasi iyi insallah yıkıcı bir depremle karsilasmayiz önümüzdeki surecde
-
-
bu olaylar hep oluyor inanmayın 2000 li yıllarda izmirde 1 ay böyle söylentiler vardı psikolojim bozulmuştu yok askeriye alarma geçmiş yok kızılay ankaradan yola çıkmış ...
-
Deprem tahmin edilir eyvallah. Ancak gün ve saat vermek nedir?
-
öksal erev
GRAFIKLER by Oksal EREV - 2001/2014 - oksal.blogspot.com
takip etmekte fayda var bi kaç saat önceden verileri blogunda yayınlıyor
son bi kaç depremi tahmin edebildi 20 mayıs dahil
kain değil istanbul 911 Arama, Kurtarma ve Araştırma Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve deprem uzmanı
edit: son deprem öncesindeki yazısı ve kayıtlar: http://oksal.blogspot.com.tr/2014/05...kayitlari.html
dünkü söylenti hakkında:http://oksal.blogspot.com.tr/2014/05/aciklama.html
-
Google da Veysi Kurt diye arattirin adamin tahminleri makinaya gore patent falan almis.
-
Ölümden korkmayın, ecel kapınıza geldiğinde ağlayıp sızlamak boş çünkü o geldiğinde siz zaten gitmiş olacaksınız :icon_wack
Ne söz ama vayyy beee :D
Bunlar uydurma haberler kanmayın böyle şeylere yaa... :Deli: