Mrb arkadaþlar kýsmetse eylül sonu ekim baþý gibi evlenmeyi düþünüyorum uçuk fiyatlý olmayan yemekli bildiðinz yer varsa önerilerinizi bekliyorum
Mrb arkadaþlar kýsmetse eylül sonu ekim baþý gibi evlenmeyi düþünüyorum uçuk fiyatlý olmayan yemekli bildiðinz yer varsa önerilerinizi bekliyorum
Bilkent otel biraz pahalidir ama kapali alan veya havuz basi yapma
Ýmkaniniz var hizmetleri cok iyi
dusunurseniz dugun isleriyle ugrasan arkadasimiz calisiyo otelde yardimci oluruz
Vmax Performance
eylül sonu ekim baþý ankara da açýk havada düðün yapmak biraz zor.
yine de gerek açýk alan gerek kapalý alan olarak PATALYA - GÖLBAÅžI LAKESIDE RESORT HOTEL önerebilirim, fiyatlarý hakkýnda bir bilgim yok.
Büyük Hanlý Park otel.. tevsiye ederim.
Eryamanda Grand Park Düðün Salonlarý çok güzel bir yerdir, otopark sýkýntýsýnýn olmadýðý, ulaþýmýn yaný baþýnda olduðu bir yer metronun Eryaman 1-2 duraðýnda. Ýsteðe göre 3 salonu var
ROL S13, ES A3
Gölbaþý Pembe Köþke bir bakýn derim bu arada ben MTA yý beðenmemiþtim, tabi zevk meselesi ve benim baktýðým sene 2010 du![]()
Bilkent havuz baþýnda kesinlikle memnun kalýrsýnýz..
alternatif olarak ODTÜ Viþnelik sosyal tesislerini araþtýrabilirsiniz.. 2 konsept var.. 1. si havuz baþý 2.si kýr düðünü þeklinde bistrolar alkol vs ayakta duracak þekilde yeþillikli vs. Ancak Ekim'de Ankara nasýl olur hava olarak kestirmek zor..
.
sincan amelda düðün salonu var oldukca güzel mutfak olsun heryer ter temýz. gönul rahatlýgý ile gidebilirsiniz. ben 17 agustos ýcýn randevu aldým düðünümü yapýcagým tavsýye ederým.
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)