Hayır, orasının anlamı manası büyük olduğu için, fetih'i simgelediği için çok önemli.
olayı farklı yerlere çekmeyelim arkadaşlar. bir kaç kişi daha bu anlamda yazmış, yani ayasofya'nın ne bize ne ifade ettiğini bilmiyor musunuz?
Printable View
farklı yerlere çekmeye çalışan şizofrenler var harbiden zor tutuyorum kendimi ban yememek için.....
Konuda bu tanıma uyarak yazan birini göremedim. Sen hayırdır niye kesiciye girdin böyle ?
Şizofren nedir?
Şizofreni, alevlenme ve yatışma dönemleriyle kendini gösteren kronik bir psikiyatrik hastalıktır. şizofreni de migren ya da epilepsi gibi beyin hastalığı olmakla beraber gerek ortaya çıkmasında gerekse nasıl bir gidiş göstereceğinde çevresel, psikolojik ve sosyal etkenlerin de rolü vardır. Diğer psikiyatrik bozukluklara göre şizofreni kişinin mesleki ve sosyal işlevselliğinde daha ciddi kayıplara yol açabilmektedirşizofren
Kaynak: Şizofren Nedir? Şizofren Anlamı ve Hakkında Bilgi
Sen ister banarak ye istersen banmayarak şimdi
konuyu saptırmıycam.. cumartesi sabahı gorusuruz arkadaslar.
Küfür etmiş kadar olmuşsun zaten, bence de daha fazla yazma.
İnsanlara hakaret ederek işlediğin günahı sabah namazında telafi edersin artık.
Allah kabul etsin. Dualarınızda bizlere de yer verin :)
Allah dualarınızı kabul etsin arkadaşlar bu arada...
Kabe imamı bizim imamlar gibi a4 kağıdından ezberletilenleri okumaz diye düşünüyorum, o yüzden güzel bir sabah olacağına inanıyorum.
Bu baslik kilitli kalsin zaten goren gitmek isteyen , buraya yazmadanda gider.baari bu tip konularda birbirimizi kirmayalim.
Hayırlısıyla orda olucam :) Yalnız, Ayasofyaya namaz kılmaya gidip seccadeyi güngörene sericek olursam eve dönerim :D
Arkadaşlar ayasofyada değil önünde kılınacak namaz.
Program Saat 04.00 da başlayacak geleceklerin seccadelerini de yanında getirmesi gerekiyor.
Ayrıca Dünya Kur'an-ı Kerim Tilavet 1. side okuma gerçekleştirecek.
Edit: Gerekli açıklama yapılmış.
Tüm mesajları okumadımda ne işiniz var arkadaş cık cık cık gezinin yıldönümünde gericiler yobazlar sizi:)
Bu arkadaş yürek yemiş
arkadaşlar Ayasofya yı fatih kendi kişisel parasıyla aldı vakıf yaptı buraya fatihin fermanınıda koymak ne derece doğru ama Ayasofya kesinlikle vakıf malı yani bizim.. belgelerlede bu açık zaten
İstanbulda olmayı çok isterdim şimdi gidece olanların allah namazlarını kabul etsin