tmm bilgilendirme için teşekkürler kardeşim..;)
Printable View
Bnde bu hafta sonu yaptirdim dusundum tasimdim. Simdide sag ayak arka baldirima pistan,kol veya suspansiyon yaptiricam. Gzl sekiller cizdirdim kismetse 2 aya kdr dusunuyorum.. :) acisida cok az makineys gore dgsiyor fiyatta cok gorecegi gzl pazarlik yapmalisin..
Dövme olayında sonra tamamen sildirebiliyor muyuz ? Mesela ben 2 yıl sonra vazgectim istemiyorum dedim siliniyor mu artık tamamen ?
Sadece masraflı değil çok acılı bir işlem. Ben dağ gibi adamların ağladığını gördüm. Zaten şimdiden sildirmeyi düşünüyorsan hiç yaptırmaman en mantıklısı. Bende de bir tane dövme var. Yaptırdığım yer önce yaptırmamam için tam bir saat konuştu. Sonra bugün git iyice düşün yarın yeniden tartışalım dedi.
Dövmecinizi iyi seçiniz, hallederiz abi olayına hiç girmeyin.
Referanslarına bakın, işlerine bakın. Çok dövmecinin takın tutar gibi fanatikleri var pek kulak asmayın.
Bir de bana nedense katalog ya da internette görülen bir resimi dövme yaptırmak tabiri caiz ise yaptırmış olmak için yaptırmaktır. Sizi, bir sevdiğinizi, hobinizi ya da hayatınızda ki önemli bir olayı resmetmeye çalışırsanız ömür boyu sıkılmayacağınız bir dövmeniz olur.
Tam 8 senede karar verdim dövmeme. Bir tane daha istiyorum, eminim ki o da çok uzun bir süre alacak karar vermem.
Aslında tam olarak 3 senedir bunu yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.Düşüncelerim kesinleşince artık en uygun sekilde yaptırıcam
http://i.hizliresim.com/7mZZ7m.jpg
Bende bi süredir düşünüyorum dövme aynı tepkileri aldım bekliyorum yaptıracagım belli. Önce Osmanlı Tuğrası daha sonrada bacaga coilover düşünüyorum. Hayatında yerı varsa yaptır kesınlıkle ömrünün sonuna kadar sıkılmayacagın kafana takılmayacak sey olsun. Göz önünde olmaması olayı mantıklı gelıyor sıkılmamak :)
kardeşim postların çoğunu okumadım. 5 yıllık dövme sahibi biri olarak sana fikir veriyim dedim.öncelikle yaptırcagın dövmenin senin için bir anlamı olmalı çünkü atıyorum bugun sana hoş gelen bir ejder yada tribal yada herhangi bir şekil simge yarın gözüne hoş gelmeyebilir.diğer bir husus yaptıracağın dövme senin göremeyeceğin bir yerde olursa o dövmeden kesinlikle sıkılmazsın.örnek veriyorum benim dövmem sol kulacımda yukarıdan aşağıya doğru 4 tane çin harfi ailemin baş harfleri. bu arada dövme abdeste engel değil fakat sağlık açısından sakıncaları olabileceği için mekruhtur.
Nihat Hatipoğlu: Dövme Abdeste Engel Değildir - Haberler.com burda da açıklaması var
Bakalım yaptırmayı yavaştan yavaşa düşünmeye başladım
kafanda belirlediğin birşey yok, ama bedenine kalıcı birşey yaptırmak istiyorsun, ve böylesine önemli birşey için konu açıp insanlara ne yaptırsam diye soruyorsun. bi kaç kere daha gördüm bu tip konulardan, anlamıyorum ben bu mantığı. tişört beğenmek değil ki arkadaşım bu. beden ya, hayatta maddi olarak sahip olduğun tek şey.. mesela şu dövme çok hoşuma gitti bundan yapıcam tavsiyeleriniz nedir dersin anlarım da, kafanda belirlediğin birşey yok ama dövme yaptırcam ne yapayım diye konu açmak saçma değil mi? resmen "millet gelin vücuduma ortaya karışık bişeyler yaptıralım tavsiyeniz nedir" diye konu açmışsın. mesele kendi beğendiğin birşeyi bedenine yaptırmak değil mi? anlamının benim için bi önemi yok demişsin, anlamının önemi olmayan birşeyi neden vücuduna çizdirirsin ki. şimdi bana kızacaksın belki ama, ilerde sırf dövme olsun diye dövme yaptırdığın için pişman olacaksın büyük ihtimal. umarım pişman olmazsın.
...........................
[IMG]http://cdn-www.i-**-bored.com/media/650-100-dollar-tattoo.jpg[/IMG]
Anlamıyorum diyosunya cidden anlamıyosun ben benim için manevi değeri yok nerde demisim bant benim icin anlamlı yaptırıcam aklımda bir kac. Birseyde var ekleme yapsam mı diye sordum önceki postlarıda okumadın büyük ihtimal bari topa tutmadan önce biraz baksaydın
dövme yaptırıcak adam ona buna sormaz bunu yaptırıcam diye gidersin yaptırırsn
acaba varsa aklında kalsın yaptırma pişman olma ihtimalin yüksek:)