arkadslar bı arkadsım ecoteche sfi görünümü vericek bu body kit parçaları nerde bulunur
arkadslar bı arkadsım ecoteche sfi görünümü vericek bu body kit parçaları nerde bulunur
Mustafa Kemal Atatürk
Zor seyler ariyorsun
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
pm attım.komple kit var.
Yetkili servisten parça kodları ile alma imkanın olabilir.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Ben bir çok cins VW parçasını etkadan numaralarını bulup sipariş etmiştim. Gelmişti. Eğer Avrupa merkez depolarında var ise opelin, arayan forumdaşımızın alma şansı olabilir. Ancak bir aracın üretimi bittikten 10 yıl sonrasında o araçlar için parça stoklama zorunluluğunun bittiğini zamanında doğustun yedek parçacası arkadaş söylemişti. Bir denemesinde sansını zorlamasında fayda var arkadaşın.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
ben 2 sene önce en son Tr de ki son sıfır tamponu almıştım , ankarada ön davlumbazlar var ama depoda kayıp bir yerde de hala satılmadıysa arka tampon var sıfır olarak ,, en güzeli temiz bir şekilde kit bulup almak sıfırını almaya kalktığınızda ön tampon parasına kit satıyorlar şuan![]()
isimleri sayalım,
isotta cenker abi
yalçın abi (kiruç)
kadett okan diyar
3 üne danışmak lazım. vardır illaki bir yerlerde.
Ben Yalcin abiye link gorderdim , gordugunde bakar yada istersen facebook kullaniyorsan ordan ulasabilirsin : https://www.facebook.com/yalcin.kiruc?fref=ts
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
cenker abi yukarıda yazmış, özel mesajla ulaşabilirsin.
Okan abide, sitedeki nicki immobilizer olması lazım. tarattırırsan çıkar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)