efe alırsın adın saxo cu olur demedi deme :D
Printable View
efe alırsın adın saxo cu olur demedi deme :D
araçta yazılım ve ss egzos var dimi? kiraz kırmızı sunrooflu 90 küsür binde ??
usta bunlar varda sen buna kaç para verirsin onu söyle :)
19a anlaşılır ve o para verilir bence. 106 olsaydı söylenecek rakamlar çok başka olurdu. Sonuçta aynı araba 106dan çok daha ucuza.
başkan ben 16500 verdim adam vermedi kazalı resimleri bendede var aracın varsın kapısı degişsin sonuçta serviste degişmiş bir kapı trameri tek parça oda kapı degişmesinden dolayı canı sağolsun tek parça degişen boyalı kaç tane 106 saxo var :)
aynen bende senin gibi düşünüyorum 2-3 harcarım ben buna ozaman 20bine geliyor zaten :)
yani mk1 jantıyla binmem mk2 vts alırım stopları degiştiririm birde ufak tefek bakımla 20yi bulur dur bakalım kısmet.hatta kazalı resimleri burdada paylaşabilirsin yani sıkıntı yok :)
kappının değişmesi sıkıntı değil bence o kadar olur. sonucta 2000 model araba ve bu araba spor bir araba o yüzden bir kapı hiç önemli değil. km renk donanım zaten çok iyi anlaşabilirsen almanı tavsiye ederim.daha fazla detaylı bilgi istersen şuanda 3rk4n konuyu okuyor onunla iletişime geç.
Güzel bi netice bekliyoruz :). Hadi bakalım :).
Bence teklif ettiğin rakam normal efe. Daha üstü sana zarar.
17-18 olmalı bence abi vereceğin en yüksek rakam.
20 ye çok güzel a3 1.8t ler var. Mantık işi mi saksoya 20 bin vermek. Etmeyin eylemeyin
Hazır konuyu bulmuşken bende sorayım bari. 1-2 parça değişeni olabilir, şasede direklerde işlem olmasın yeter, komple boyalı olsa bana boyası yanık boyasız arabadan daha iyi, yani komple ya da bel altı boyalı bir 106 gti kaç paradan el değiştirir. Ben 17-18 gibi alabilirim diye düşünüyordum. Şimdi konuyu okuyunca 16 civarı mı verilmeli acaba dedim.
Bi resmini çek bari öldük meraktan :D
2 gün önce gözumle gördüm kulağımla duydum 98 106 gti 30K paraya sattılar stock düz boru egsoz var ama mal boncuk + yani bence bu piyasaya göre biniciyim dersen 20de verilir:)
ben 12 verdim beyler :D
ben olsam boyle temiz bi araba icin 30 bin derdim :) fazla öldürmeyin. 16-17 ye alıpta zamanı gelince tek parca boyalı düşük km diye siz satarsınız 30'a.
Efe , edeceği rakamı vermişsin olm zaten biliyorum bunların hepsi araba bulamadıgından oluyor :D
max 18 efe.