-
arkadaşım merhaba;
topkapı sanayide Faruk usta vardır.. iyi BMW cidir... tavsiye ederim..
araba almaksa derdin,, namı değer Ekeray wardır.. Eray yümsel facede arattır.. bulursun ona yaz direk sana BMW piyasasını döker..
bide Zeytinburnunda Nihat diye biri wardır oda sağlam bmw cidir.. onların wereceği referanslı araçları alırsan daha sağlıklı olur :icon_tup:
iyi günler
Rıdvan..
-
gel bızım dukkana topkapı akınsalda mercanların yanı melıs oto timocun usta ve ılhan ustayı bul
-
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim.. Çok aradım e30 bi çok arabaya baktım bi çok kişiyle görüştüm.. Temizini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.. Baktığım arabaların %90ının kasa çürümüş çökmüş.. Temiz olanlarda çok para istiyo.. Bende gittim e36 aldım. Pişman değilim sağda solda yanlarken sağını solunu kıran, bozulan araba gördükçe almadığıma şükür ediyorum.. Ama herkesin de dediği gibi zevk meselesi.. 2. araba olarak alınabilir ama günlük kullanım için tavsiye etmem.. Benim gibi çok insan vardır. Ne mutlu yardımcı olabildiysek. Herkese teşekkürler.
-
Bu devirde tek kapi temiz e30 25 30 arası. Cabrio 40 45 arasi. Bu fiyat 25 için geçerli :) verilir mi verilir :D o sesi için verilir