User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: kedi sahiplenme/acil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation kedi sahiplenme/acil

Konu Özgün bey'in bilgisi dahilinde açılmıştır.

Arkadaşlar, yakın bir arkadaşımın annesi suadiye otel'in ordaki sahilden yeni evden atılmış olduğunu düşündükleri (taşıma kabına hiç itirazsız girmiş) ve hasta olan bir kediyi evlerine getirip tedavisini yapıp kısırlaştırmışlar kendi petlerine bakan veteriner hekim tarafından. fakat kısırlaştırmada geç kalınmış evdeki dişi kediyle çifleşip 4tane dişi yavruları olmuş. şu an yavrularla beraber evdeki kedi sayısı 9 olduğu için (kendilerine ait 4 kedileri var) acilen sahiplendirmeleri gerekiyormuş ekonomik güçleri yetmiyormuş.

kediler hakkında bana ulaştırılan bilgiler;

baba kedi; 2-3 yaş aralığında, 4,5-5kg ağırlığında iri somon renki kısırlaştırılmış cana yakın yaşına göre oyuncu fakat iyi huylu kısa tüylü bir kediymiş (sevin beni diye kafa atıyomuş,odaya girildiğinde ben burdayım diye miyavlıyomuş bide mutlaka gece yatağınıza gelip yanınıza yatıyormuş)

bebekler ise; 4 tane dişi 2,5 aylık somon/füme renkli (anneleri fümeymiş) gözleri açıldığı anda devit-3 ve polivit takviyesi yapılmış, 1,5aylıkken aptamil kullanılmış hala keyif için anne sütü içmektelermiş (ayrılsalar birşey olmazmış annenin iliğini kemiğini kurutmuşlar bide anne tedavi görmek zorunda kalmış bu yüzden)-bütün encikler için kullanılan takviye olması adına kullanılan ilaçlar veteriner hekimlerinin bilgisi dahilinde verilmiş- tüy tipleri uzun tüylüde varmış kısa tüylüsüde ama renkleri hepsinin aynı tipteymiş.

lakin söyle bir durum var;
    aile hayvanlara çok değer verdikleri için sahiplendirilme sonrasında irtibatı koparmamak istiyorlar. kıymet bilecek evlerde olsun istiyorlar.

kediler caddebostanda, şehir dışı düşünmüyorlar nakil çok sorun oluyor diye,ama araç ayarlandığı taktirde sahiplenecek kişi tarafından, kabul edilir.

aşağıda resimleri görebilirsiniz.

iletişim için femme_folle@hotmail.com'u -femme_folle- kullanmanızı rica ettiler. oyalanabilecek vakitleri yok lütfen cidden talip olanlar iletişime geçsinler diye de belirttiler.

teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel ve halen acil

commando06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav yarama parmak bastınız
    1 yasında guzel bı dişi kedim var evde bakıyorum

iş yerinde gecenlerde annesı tarafından terk edılen bı yavru kedı gordum gözleri yeni açılmıs bı kac gun ıs yerınde koruduk besledık felan ama durumu hıc ıyıye gıtmedı
    sımdı eve getırdım

anaaaa
    senmısın o kucuk yavru kedıyı eve getıren

bızım buyuk kedı evı terk etmeye calısıyor eve gırmıyor gırsede herkese tıslıyor yemek yemıyor kucuge saldırıyor

valla yanı bı ınsan bıle bu kadar net tavır atabılırmı bılmıyorum
    evde durum cok gergın

bıraz daha yemek yemezse mecburen veterınere felan goturecem yavru kedımızde kendını topladı gayet ıyı ama buyuk kedımız fena halde ısyanlarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı commando06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav yarama parmak bastınız
    1 yasında guzel bı dişi kedim var evde bakıyorum

iş yerinde gecenlerde annesı tarafından terk edılen bı yavru kedı gordum gözleri yeni açılmıs bı kac gun ıs yerınde koruduk besledık felan ama durumu hıc ıyıye gıtmedı
    sımdı eve getırdım

anaaaa
    senmısın o kucuk yavru kedıyı eve getıren

bızım buyuk kedı evı terk etmeye calısıyor eve gırmıyor gırsede herkese tıslıyor yemek yemıyor kucuge saldırıyor

valla yanı bı ınsan bıle bu kadar net tavır atabılırmı bılmıyorum
    evde durum cok gergın

bıraz daha yemek yemezse mecburen veterınere felan goturecem yavru kedımızde kendını topladı gayet ıyı ama buyuk kedımız fena halde ısyanlarda
    doğrudur çok normaldir,kediler kişilikli hayvanlardır ve saltanat sürerler evde. o sizin petiniz olarak görmez aksine sizin sahibiniz olarak yaşar. eve gelenlere verdiği tepkidir alışmama durumu var tepkisini o şekilde gösterir size de tavır alır.. kediler böyle yapıcak birşey yok..
    aynı durum bu ilanda geçen arkadaşımın evinde de var. en büyük kedileri somon olan kediyi istemedi tepki gösterdi keza diğer evdeki 2 kedi (yavruların annesi hariç) devamlı sarıya saldırmaktalar ben gözlerimle gördüm aynı şekilde evin büyük anne kedisi yavruları nerde görürse saldırıyo. yani bu hayvancıkların evde hiçbirinin huzuru kalmamış biran önce yeni evlerine gitmeleri gerekiyor. sizde öyle yapsanız iyi olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)