BEnim anlattığım oyun hakkında bir fikri olan yokmu ya? :/
Printable View
BEnim anlattığım oyun hakkında bir fikri olan yokmu ya? :/
Dos oyunlarıni dosbox ile oynayabilirsiniz.
Ben oyle oynuyorum.
Windows oyunlarınin calismasi lazim
tam nostalji olmuş. :D
ben Commandos 1'in windows 7 de ounanan versiyonunu bulmuştum baya sarmıştı :D
bazı oyunlar hem xp hem de windows 7'de çalışmayabiliyor. mesela nfs high stakes'i bi türlü kuramamıştım, sanal windows 98 kurdum oynadım. kökten çözüm.
Eski wining eleven ve gran turismo 2 cdleri var elimde ama bunlar hep cizildi.yenileyeb yada yeni cdye ceken yada ciziksiz olarak piyasada sifir bulabilirmiyim ? Canim skilinca acip oynuyodum ps1 i ama artik oynayamiyorum
microids in bütün oyunlarını oynadım.. road to eldorado da güzel eğşenceli bir puzzle adventure dır. :) broken sword,longest journey,riven , amnesia kesinlike tavsiye ederim adventure fps gerilim tarzı bir oyundur.. undying gibi.. birde larry oynımayanlara tavsiye ederim :) en son verisyonu xp de çalışıyor hatta win7 de bile çalışıyor..
time commando :) cd si hala duruyo bende de.ılkı dıye tutmustum.
bi de ilk drag oyunu street road du. ozellıkle 2.si. of yani :) 90larda 2 boyutlu garaj ve us spec arabaları modıfıye etmek cok keyıflıydı.
hard truck 2 diğer adıyla king of the road. o oyunu 10 sene önce oynadım hala unutamıyorum m5 , kamaz , murat 124 , volga harika bir oyundu ya şuan hazırda var kurulumu fakat win 7 açmıyor haliyle :D
benim 286 dönemi en çok oynamayı sevdiğim oyun bir north&south birde megalomania idi wolfienstein da güzeldi.. birde bir helikopter oyunu vardı adını unuttum onada çok sarmışdım.
arkadaşlar konuyla pek alakalı olmayabilir fakat sorucağım soru hakkında da yeni bir konu açıp konu kirliliği yapmayayım dedim. üyeliksiz kickass dan torret şeklinde bornout paradise ve mostwanted 2 yi indirdim fakat yüklemek için vitural clone drive setupları görmüyor nettende çok araştırdım ama bulamadım. yüklemek için yanlış bir proğramı seçiyorum. yoksa oyunu yüklemek için başka bir proğram daha mı indirmeliyim. işletim sistemi olarak windows 7 kullanıyorum. ilgilenen olursa çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler ...
Oyunu malesef yükleyemiyorum..Bundan ötürü dos-box kurup hedef klasor olarak çalıştıramıyorum...
Crack, warez hakkında yazismazsanız sevinirim.
nfs 1 in orj. cdsi var elimde isterseniz :)
benim ilk cd oyunlarımla ilk ekran kartımda duruyo atmadım , s3 virge 4mb :)
bu arada ben de karıstırdım bıraz.
gta 1 yukledım. bayag bı oynadım :D resmen ozlemısım ya :) yol kenarından gecen grubun sesını duyunca ıcım bı hos oldu :)
worms armageddon acılmadı yalnız :confused: bı de longbow anthology var onu da acmayı beceremedım dırek oyu ıntrosundan cıkıyo.
nuclear strıke mı ?
http://img.gamefaqs.net/screens/e/9/9/gfs_85769_2_4.jpg
http://image.allmusic.com/00/agg/cov...03027b3hpb.jpg