User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
156 sonuçtan 153 ile 156 arası

Konu: Ankara'da Yol Üzeri Dolandırıcılık

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Protokol yolundan otobana dönen kavşakta denk geldim kırmızı Focus I HB arka camı kırık yanında sarışın bi tane afet. Tam dönüşte durmuşlar kazaya sebebiyet. Mevzuyuda biliyorum zaten daha önce sosyal medya'da felan görmüştüm. Geldi kardeşim yolda kaldık cart curt bişeyler ateşlesende eve kadar gitsek bari dedi. Hayhay abi dedim koltugun altından 357 Magnum'un heybetli tasarımını gösterince arkadaş koşarak uzaklaştı
    Bu arada 357 Magnum'un ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar için;

Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H22Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ......... anlar gibi oldum dumen oldugunu ama dedim ver kaca vercen abi dedi o zamanin fiyati 120tl sana 60 a veriyim dedim 40 lira ver gio parfum sahte ciksada dedim 40 lira kolonya niyetine sıkarız bir arkadasim dersanede gordu hediye et dedi dedim kopegin olsun ama bole bole aldim sora cakma cikarsa bana laf etme ok dedi nasil ogrenebiliriz liseyi kolejde okudum parfum hastasi arkadasim vardi sosyete zenginlerden dedi az bisi sık yanmazsa atesle orjin hemen yanarsa alkolu dayamislar sahte derken pat! Arkadas parfumu dusurdu masaya boca etti dedim olan oldu bari bakak sahtemi degilmi cakmagi koydugum gibi kantin yanmaya basladi hahaha neyse yangin sondurme tupuyle kantinci bayat tostlarini ve esek eti sosislerini kurtardi ama biz kovulduk vahşi batinin en pahali sahte parfumunu almis olduk
    Son kısma çok güldüm valla. AMa konuşur gibi yazma arada nokta virgül kullan Okurken çok sor oluyor

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- Esenkent te arabayı park etmişim telefonda uğraşıyorum
    Cam tık tık etti 1 dakka işareti yaptı camı indirdim. abi hava alanında freeshopda çalışıyorum
    kimliğimi gösterim istersen dedi göster lan dedim hakkaten gösterdi ben şok ben vefat..
    orjinal parfümler kaldı elimde bugun kotam dolması için satmam gerekiyor bi yardım et dedi.
    en az yarım saat kafamı şişirdi, kaçparaya satıyon dedim Hugo Boss kapalı jelatin sarılı kutuda 230 TL dedi.
    Başımdan gitsin diye 30 Lira vereyim git dedim tamam abi dedi parayı verdim yüzünde tebessüm oluştu i*nenin

2- Bizimkent Esenyurt yolundaki Benzin Cafe'nin aşağı rampasında duran 1 i hamile 3 kadın vardı.
    hamile kadının karnı burnunda çılgınlar gibin bağrınıyor. Aldım arabaya hastaneye diye. yolun yarısında sustu kadın
    diğeri dedi ordan cebindeki paranı ver yoksa bizi kaçırıyorlar diye bağrırım tarzında tehdit etti.
    Özgecan haberleri tvde sürekli korktum bende. Ordanda kaçtı bi 125 TL

3- Avcılar meydan da metrobüse doğru yürürken 3 kopil kesti yolumu belli çekmişler kafa iyi.
    Van'a gidicez yol parası lazım. cebimde parayı iç içe koymam hepsi ayrı gayrı takılırlar. Tamam kardeşim dedim
    Attım elimi cebime allah rızası için 10 TL çıksın nolur dedim. 100 TL çıktı anasını satim. bunlar direk dadandı paraya. Tabi yine ben şok ben vefat.
    Ama takdir ettim bunları yalan yok en azından direk gasp edicez dedi gasp etti ciddi ciddi.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaUs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- Esenkent te arabayı park etmişim telefonda uğraşıyorum
    Cam tık tık etti 1 dakka işareti yaptı camı indirdim. abi hava alanında freeshopda çalışıyorum
    kimliğimi gösterim istersen dedi göster lan dedim hakkaten gösterdi ben şok ben vefat..
    orjinal parfümler kaldı elimde bugun kotam dolması için satmam gerekiyor bi yardım et dedi.
    en az yarım saat kafamı şişirdi, kaçparaya satıyon dedim Hugo Boss kapalı jelatin sarılı kutuda 230 TL dedi.
    Başımdan gitsin diye 30 Lira vereyim git dedim tamam abi dedi parayı verdim yüzünde tebessüm oluştu i*nenin

2- Bizimkent Esenyurt yolundaki Benzin Cafe'nin aşağı rampasında duran 1 i hamile 3 kadın vardı.
    hamile kadının karnı burnunda çılgınlar gibin bağrınıyor. Aldım arabaya hastaneye diye. yolun yarısında sustu kadın
    diğeri dedi ordan cebindeki paranı ver yoksa bizi kaçırıyorlar diye bağrırım tarzında tehdit etti.
    Özgecan haberleri tvde sürekli korktum bende. Ordanda kaçtı bi 125 TL

3- Avcılar meydan da metrobüse doğru yürürken 3 kopil kesti yolumu belli çekmişler kafa iyi.
    Van'a gidicez yol parası lazım. cebimde parayı iç içe koymam hepsi ayrı gayrı takılırlar. Tamam kardeşim dedim
    Attım elimi cebime allah rızası için 10 TL çıksın nolur dedim. 100 TL çıktı anasını satim. bunlar direk dadandı paraya. Tabi yine ben şok ben vefat.
    Ama takdir ettim bunları yalan yok en azından direk gasp edicez dedi gasp etti ciddi ciddi.
    Vay arkadaş neler olmuş ya. İlk 2 sine üzüldüm de 3. den iyi yırtmışsın, lavuk çeker saplar bıçağı üç beş kuruş için değmez. Paraya gelsin.

Bir gün ben de böyle bi lavuğa 20 lik kaptırdım. Nasıl ağlandı belli değil, hoş ben niyetindeyim işin yalan söylüyorsa ondan bi şekilde çıkar zaten.

Sen paraları 20 10 olarka böl 200 falan yapma sakın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)