1- Esenkent te arabayı park etmişim telefonda uğraşıyorum
Cam tık tık etti 1 dakka işareti yaptı camı indirdim. abi hava alanında freeshopda çalışıyorum
kimliğimi gösterim istersen dedi göster lan dedim hakkaten gösterdi ben şok ben vefat..
orjinal parfümler kaldı elimde bugun kotam dolması için satmam gerekiyor bi yardım et dedi.
en az yarım saat kafamı şişirdi, kaçparaya satıyon dedim Hugo Boss kapalı jelatin sarılı kutuda 230 TL dedi.
Başımdan gitsin diye 30 Lira vereyim git dedim tamam abi dedi parayı verdim yüzünde tebessüm oluştu i*nenin
2- Bizimkent Esenyurt yolundaki Benzin Cafe'nin aşağı rampasında duran 1 i hamile 3 kadın vardı.
hamile kadının karnı burnunda çılgınlar gibin bağrınıyor. Aldım arabaya hastaneye diye. yolun yarısında sustu kadın
diğeri dedi ordan cebindeki paranı ver yoksa bizi kaçırıyorlar diye bağrırım tarzında tehdit etti.
Özgecan haberleri tvde sürekli korktum bende. Ordanda kaçtı bi 125 TL
3- Avcılar meydan da metrobüse doğru yürürken 3 kopil kesti yolumu belli çekmişler kafa iyi.
Van'a gidicez yol parası lazım. cebimde parayı iç içe koymam hepsi ayrı gayrı takılırlar. Tamam kardeşim dedim
Attım elimi cebime allah rızası için 10 TL çıksın nolur dedim. 100 TL çıktı anasını satim. bunlar direk dadandı paraya. Tabi yine ben şok ben vefat.
Ama takdir ettim bunları yalan yok en azından direk gasp edicez dedi gasp etti ciddi ciddi.