Merhabalar
Linkteki aracim satilik;
Connecting site...
Alttaki aractan takas teklifi geldi kafa kafaya. Accord guzel araba. Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Connecting site...
Merhabalar
Linkteki aracim satilik;
Connecting site...
Alttaki aractan takas teklifi geldi kafa kafaya. Accord guzel araba. Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Connecting site...
Km yüksek.
Ama görünüm olarak da sizin aracı bozar. 2.4 olsa daha iyiydi ama yine de 'bence' Vectradan kolay elden çıkarılabilir belki.
Kısacası değişiklik istiyosanız düşünülebilir. Te37li hali güzel. Lip kötü. EzLip daha iyi olur.
Araç iyi güzel de... 100K Kilometreden binip 250K kilometreye binmek bana mantıklı gelmedi..
Benim araci isteyen 5 kisi var suan. 28 bin e hemen satarim gercekten temiz ve sorunsuz. Fakat km beni dusunduruyor acikcasi
Fotoğraflara bakılırsa, sağ iki kapıda %90 boyalı.
gerek yok eğer aracını satmayı kafaya koyduysan o 5 kişiden birine peşin paraya ver
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
bence kendi aracını satıp daha mantıklı bir şeyler alınabilir. kaybın olcağını düşünmüyorum
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
nakıtı al elıne takasta hosuna gıden yada baska aklında olanlarla gıt konus canlı para veren var (5 kişi) ben olsam takasın t sını dusunmem.
Oyle yapicam arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler. Amacim satmak degil ama keyfe keder koymustum. Alici da cikinca uste fazla eklemeden belki baska biseylerle degistiririm diye dusundum. Kafama yatan modelleri arayayim en iyisi
Connecting site...[/QUOTE]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)