Uygun ve onun rahat görebilecegi bir yere açilmiş ceviz , yazin daha kolay misir ve misir koçani ,benzeri vesaire taneli besin koyun .Bir iki yese ve koyarken sizi görse olay biter .Kargaya rüşvetci olmak lazim .:)
Printable View
Bi sabah duşa girdim girmeden öncede odanın camını açık bırakmıstım catı katında yasıyorum.Dustan cıktım odaya bi girdim benim yatagın üstünde 7-8 tane karga.Hemen cıkardım bornozu pat pat vurmaya başladım yataga dogru hepsi cıktı 1 tane ...... hariç :D Köşe kapmaca oynadık en son bornozla onuda yakaladım.Attım terastan asagıya (Bornoz hariç) :D O gün bu gündür her sabah ezanı ile birlikte camı tıklatıp sanki kalk o...... der gibi beni taciz ediyor :D Camı açınca kacıp pis pis bana bakıyor. Çözümünü bulana karganın basına ödül koyucam belediye seferber oldu bizim kargayla ile ilgili :D
Yorumlar çok fena :D
Geçenlerde bizim köpekle birlikte bizde gittik ama 1 tane değil bariz 20 tane falan vardı ipneler benim kpeğin etrafında üstünde uçmaya başlamışlar bahçede tırstım aldım içeri açmı kalmışlar napmışllar bayada yakınındalardı.
Not: karga diyince paylaşmak istedim :D
bi arkadaşımı hastanelik etmişlerdi kargalar, sahilde bir anda 6 7 tane karga saldırmış çocuğa, yere düşmüş kafasını yüzünü falan baya bi yaralamışlardı, harbi sıkıntılı hayvanlar bunlar :D
Bu meretlerin baykuşla derdi varmış.Baykuş bunları avlayabiliyor. Baykuş besleyelim diyeceğim de bir tanesi işe yaramaz.
bir de yavruları tatlı oluyormuş bunların. :)
http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...91e976b42b.jpg
Yavru kediyi parcaladiklarini ogrendiimden beri kargalara bakisim degisti
yorumlara yarıldım ama :D
harbiden hayvandaki de nasıl bi işsizlik ki seni takp ediyo kin tutuyo.
Benimde başıma gelmişti. Küçükken çocuk aklı yavru karga yakalamıştım sonra kutuda beslemeye çalışıp seviyordum. Neyse baktım olmuyor bıraktım sokağa bu salak kuş gidip kapalı bodrum katın demirinin içinden aşağıya düştü gece gündüz mahalleyi kargalar bastı sokağa inip sokakta bir yukarı bir aşağı yürüyüp çatıdan gözcülük yapıyorlardı neyse ki bir kaç güne kendisi çıktı galiba ve gittiler.
aynı problem benim bahçedede oluyordu 9 lu otomatikle temizlik yaptım artık değil karga bahçeye serçe bile gelmiyor
Gözümden yaş geldi agladım bazı yorumlarda :D :D
Bu kargalarda bi uğursuzluk var bunlara zarar veren adamın başına kesin bir iş geliyor haberin olsun :D
Bence de yemek falan ver suyuna git biraz :D
Fazla atar huzura zarar :D
http://gungorav.com.tr/uploads/produ...6be7ce84b1.png
Bende var süper etkili bi teksaçma 5.5 luk tavsiye ederim balkona kur bekle :)
Allah kolaylık versin ben olsam uzlaşma yoluna giderim savaşmak sakıncalı yada tenhada kıstırıcan şanslıysan diğerleri görmeden halledersin :D:D
Umut ne diyor bu duruma? koparım. yine fantastik önerileri vardır.
Martılarla kapışmalarıda fena bunların.
geçen gün atakoyde iki karga kediye saldırmıstı kuyruğunu gagaladılar araba altına kactı kedi onlarda girdi zıplaya zıplaya sakat hayvanlar kurtulus zor gibi :D
küçükken yaralı bir karga beslemişliğim var ama nasıl kurtulmak lazım bilmiyorum :D
diğer hikayelerde efsane :D
yanlış hatırlamıyorsam 100 yıl falan yaşıyor bu hayvan belkide yaştan dolayı kafa gidip geliyodur köylerde huzursuz dedeler varya onun gibi bence zıtlaşmayın :D
yorumlar on numara. neredeyse hepsini okudum. benim de karga dadanmışlığım var :D ama uzun sürmedi. işyerindeki millet "hayırdır! bu kadar uzun süre neye gülüyorsun?" diye soruyor. o derece kafa gitti yani :D
Benim biraderinde boyle bi hikayesi var;
Ufakken bir kargayi korkutmak istiyor ama baya bi zarar veriyor hayvana, alip veterinere goturmek istiyo ama etrafa dolusan kargalardan korkusuna evden cikamiyor, camlari vs kapatmislar o kadar karga dolusmus, komsular deprem mi olucak vs yorumlar bile yapmislar hatta o kadar bagirip cagiran karga gorunce :D
karga rüşvet sever. savaşmayın sevişin gönlünü alın :D bide karga deyip geçmeyin ortalama 200 yıl yaşam süresi var dede bunlar dede :D
Arkadaşımın babasına Adapazarındaki yazlık evlerinde bir karga dadanmıştı. Sürekli saldırıyordu ne yapsalar olmadı en sonunda amcanın canına tak etti ve malesef hayvanı vurdu. O andan sonra sadece amcaya değil eve gelip giden herkese karga sürüleri saldırmaya başladı. Amcanın her yeri gaga ve pençe izi oldu çıldırmak üzereydi. Sonra biryerle irtibata geçtiler, yetkili kişiler geldi çitlere ilaç koydu falan ama pek bir faydası olmadı. Evde öyle kaldı artık kimse gitmiyor.
Bu hayvanlar çok kindar ve gerçekten yeryüzünün en işsiz canlıları. Çektiğiniz sıkıntıyı çok iyi biliyorum ama şeytana uyup sakın bu hayvanları vurmayın. Bu işin çözümü kesinlikle bu şekilde değil.
10 11 yaşındayım.bugün suadiye cafe olan yer eskiden uğurböceği çocuk eviydi. onun tam karşsıında ursa villa da oturuyoruz en üst kat terastayım.. çocukluk hevesi, sirkeci den gazlı tabanca almışız kuzenle beraber. kabzasına gaz tüpünü koyup sıkıştırıyorsun saçma atan saçma bir alet.
ozamanlar büyük çanak antenler vardı mecbur. tersadayken kafayı çevirmem le çanağın tepesinde kargayı görmem bir oldu. gördüğüm gibide bir rambo tripleri bir artistikler sıktım ben buna pat dedi düştü terasa ölmüş ..
işte kıyamet alameti o an koptu. heryerden kargalar geliyor ama nasıl geliyor elim ayağım zangır zangır titriyor..
baya bir süre eve girip çıkarken taciz yemiştik..
kafayı gözü deldirmeden zor yırttık..
deli kinci deli inatçı hayvanlar.. hemen önümüzde metin aşığın villası vardı korumalara söylemiştim aman bize bulaştırma onları girip çıkarken dikkat et demişlerdi kapıcı da keza öyle duyan geri vites yapıyordu..
öldürücekseniz de bunu göze alarak öldürün.
Bu adamlar ne yapsın ? Biri yavruyu ezmiş tüm sokağa dadanmışlar :D
Kargalar vatandaşlara saldırdı, adeta kabus yaşandı video izle,video seyret
Vurmakta çözüm değil onu vururken diğerleride görecek sonuçta bu hayvanlar uzun yıllar yaşayan cinsten bu sefer diğerleri kin besleyecek :D
Gecen aksam bu kargalarda bi hareketlilik sezdim bizim burda. Noluyo diye bakinirken cami actim meger yukardaki tahliye borusuna iki karga dolanmis kalmis orda. Ucan kargalar oyle bagiriyor ki kiyamet geldi sandim. Neyse elime eldiven giyip bi sekilde cikardim balkona koydum uctular. Bela olmasalar bari :D