Arkadaslar wireless ozellogi olan lg smart tv imvar
Android tablet ve telden, iphonedan falan goruntuyu tv ye kablosuz olarak baglamaninbir yolu varmi
Arkadaslar wireless ozellogi olan lg smart tv imvar
Android tablet ve telden, iphonedan falan goruntuyu tv ye kablosuz olarak baglamaninbir yolu varmi
Benim de böyle bi sorunum var.
Asus tabletteki görüntüyü Samsung Smart TV ye kablosuz nasıl aktarabilirim ? Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
S4 ve S5 için screen mirroring yardımıyla aktarabilirsiniz . Önce televizyondan sonra da telefondan bu özelliği aktif hale getirirseniz , otomatik olarak bağlantı sağlanıyor
Bu link de faydalı olacaktır .
http://www.youtube.com/watch?v=Cgv7kXarCEM
Benim telefonda video acikken üstte tv işareti var ona tiklayinca görüntüyü direk tv'ye veriyor
Samsung Note 1 kullanıyorum bu arada
- Bize Her Yer TRABZON
Boyle birseyin olmasi icin tv yi tele baglaman lazimki bnde onu soruyorum ztn
Oyle bi yazmissinki vahiyle gorumtu aktariyor tel sanki
Edit :bilgi yinede ise yaradi youtubede yapiyo bnm tab
Ette ayni seyi ama you tube uzerinden ayni videoyu acti sadece goruntu aktarma sayilmaz bu yani
Bildigim kadariyla her goruntu aktarilmiyor. Tablet/telefon samsung ise yukarida bi arkadasin bahsettigi screen mirroring i deneyebilirsin.
Ayrica chromecast denen aletle web sitesi, fotograf, ses, video gibi seylerin aktarimini da yapabiliyorsun. (Apple/android/windows farketmez)
Aktarmak istedigin ozel bi icerik varsa onun uzerinden konusalim ama direk tabletteki her goruntuden bahsediyorsak bildigim bukadari.
Enazindan application videolarini aktarsam yeter kanal d star appleri gibi.
Tabi birde tam tersi var olayin tv nin goruntusunu tablete almak istesek ?
Tabletten TV ye mantıklıda Tv den tablete ne aktaracaksınız ilginç buldum.. Allshare smartshare screenmirror uygulamaları ile yapılıyor direk TV nin özelliğini açıp eşleştirin wirelsstan..
birçok tv de kablosuz goruntu aktarımı yapabilirsiniz
ilk dlna olarak tanıtıldı bu ki televizyonların %99 unda var tek şart iki cihazda aynı ağ uzerinden internete bağlı olması yeterli
android cihazlarda bunu rahatlıkla yapabilirsin
apple için ise appletv kesin ve muhteşem çozum goruntu aktarimi çok basit ve kullanışlı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Allshare mesela asusun marketinde yok.
samsung ta olan uygulamayı, asus ta bulamıyorum.
asus ta olan uygulamayı, samsung ta bulamıyorum.
en son artık dedim kablolu bağlıyım bari.
tabletim Asus memo pad 8
tv ye görüntüyü aktarmak için hangi kabloyu almam gerekir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)