Konuyu okudum sinirlerim gerildi.. Her sabah akşam trafikteyiz. Bu tarz dengesiz şerefsizler çok çıkıyor karşımıza kendimi zor tutuyorum bazen hatunlada kavga ediyoruz. Biraz sakin ol diyor ama insanı delirtiyorlar. Geçmiş olsun
Printable View
Konuyu okudum sinirlerim gerildi.. Her sabah akşam trafikteyiz. Bu tarz dengesiz şerefsizler çok çıkıyor karşımıza kendimi zor tutuyorum bazen hatunlada kavga ediyoruz. Biraz sakin ol diyor ama insanı delirtiyorlar. Geçmiş olsun
Allah razı olsun,sagolun.
Valla ben de arabada sopa taşıyorum böyle dümbükler için ama kullanmak nasip olmadı çok şükür. Arkadaşımın başına geldi 2 kişi dalmışlar, kaşını patlatmışlar. Dava ettik, para cezası verildi 4 ya da 5 ay kadar sürdü dava. Şimdi de temyize gitmiş dümbükler, tekrardan bekliyoruz. Dava uğraştırıyor, caydırıcılığı da yok ama elden başka bişe gelmez. 3-5 pislik için insanın hayatı mahvolur mazallah.
Geçmiş olsun size de.
Kardeşim bizler kaybedecek şeyleri olan insanlarız yoksa herkesin kendine göre çevresi var bulursunda döversinde ama herşeyin aksini düşüneceksin iyi zamanda değiliz böyle tipler haklıyı haksız duruma düşürür sakin olmakta fayda var emin ol böyle tipler er geç hakettiğini bulur..
Harbiden sabirliymissin.bole serefsizlere zamani gelince dersini vermek lazim da iste, kaybedeceklerini dusun kardeşim bosver..
kardeşim geçmiş olsun çok can sıkıcı durum benzer durum banada olmuştu.plakayla arabayı attık hafızaya görürsek indiririz sıkıntı yok :))
Ege kardeşim telefonuna mesaj attım, Araç b.paşaya kayıtlı yarın allah izin verirse tüm bilgilerini bildiririm.
benzer bir olayı biz de yaşamıştık. yanında kız arkadaşı olan bir eleman 4 herifi haksız olmasına rağmen resmen ipe dizmişti. yanında kız arkadaşı olan adamın haklı ya da haksızlığına bakılmaz. Anneye sövmedikten sonra susulur. Adap budur.
Teşekkur ederım beyler sagolun..
Allah razı olsun,mesajı gordum,dönuş yapıyorum.
Yalnız buradan da yazayım herkese,araç ilk sahibinden beri plaka degistirmemis.Dolayısıyla e devlette yazan Bayrampaşa bilgisi aracın ilk sahibinin tescıl ettırdıgı ilçe.Yani aracın şuanki sahibinin Bayrampaşa ile bir baglantısı yok.
Yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı.İsmi bulduk,bi sitede guvenlık gorevlısıymıs,uzerindeyiz.Sitenin adresini ve ev adresini çıkartmaya çalışıyoruz.Buradan PM bekledıgım abilerim,sizden hala mesaj bekliyor olacagım.Zira ev adresini hala arıyoruz..
yaşandı bitti deyip gec bence üc günlük dünya bu herkesin basına birgün bela denk gelir
bügün calıstıgım yerde komsumuzda calısan işci trafik te benzer nedenlerden dolayı bıkac kişiyle tartısıyor ve birkac yerinden bıcaklanarak öldürüldü sende yankınlarında bişey yoksa hic bence macera arama ...
şuan sende yaşamıyor olabilirdin öyle düşün hayatın tadını cıkarmaya bak
Yarın bende bi sorgulatıyım, olur da denk gelirse sana yaptıklarının aynısını bide biz yaşatalım bakalım nasıl oluyormuş o zaman.
Mesajımı editleyemedim.Sitenin adresini çıkarttık,fakat isim benzerligi de olabilir.Yarın gidip kontrol edecegiz.Umarım bu sefer dogru adrestir .
Şu durumda sizlerden gelecek en ufak bilgi bile çok işimize yarar.Emin olamasanız bile paylaşmanızı isterim,gidip kontrol ederiz,hiç sorun degil.
1 ay sonra ruhsat adrese postalanmıyor mu, 25 gün önce devir olduysa 5 gün sonra sisteme yeni adresi girer tahminimce
kardeşim bana kalırsa 5 tane kanı 5 para etmez şerefsiz için hiç kendini sıkıntıya sokma.onlar gozu karartmış hayattan bi beklentileri yok.
Boşver Boş adamlar ile uğraşilmaz. Senin bu hayattan bi beklentin var ailen var ilk önce aklına bunlar gelsin 5 kişiye 1 kişi hele ki yanında bayan varken öyle aksiyonlara hiç gerek yok yanında ki arkadaşını sonra kendini düşün insanlar acayıp en ufak şeyde ana avrat küfür eden tipler mevcut. Kendine problem yaratıpta düşme peşine yarın öbürgün bu magandalar sana problem yaratır arkadaşım. Ki bu devirde poliste birşey yapmıyor zaten. Aynısı Gecen sene Kültür üni şenliklerinde araba mı tekmediler 10 15 kişi kaçmaktan başka care yoktu ya orda ölcektim ya da kacıcaktım o fırsatı yakaladım da allahtan kaçtım.
çok geçmiş olsun okuyunca bile sinirden gerildim böyle oçlar çok inip sıkacaksın iki tane o olacak ama işte o zaman da hayat kararıyor hiçbişey yapmayınca da insanın kanına dokunuyor Allah böyleleriyle karşılaştırmasın bizleri.Sana da Allah yardım etsin kardeşim dikkat et ne olur ne olmaz bi anlık sinirle ters bir şey yapma
aynı şey daha ufak biçimde başıma geldi 50 55 yaşlarında bi adam önüme kırdı son anda durdum kornaya asıldım geldi önüme kırdı cep vardı sıyrıldım geçtim sövüyorr el kol hareketi yapıyor yanımda annem kardeşim var uymayım uymayım diyorum yok herif at hırsızı çıktı bırakmıyor o gün tesadüf silahçıya gidecektim arabada kuru sıkı vardı torpidodan çıkartıp gösterince s*ktir olup gitti korkudan.. şimdi insen aşşağı 50 55 yaşında adam ağzına iki tane patlatsan hem yakışmaz hemde ölür kalır elinde bi halta benzemez gencecik adamlarız daha. sende sakin ol araştır polise şikayet et illaki bi sonuca ulaşılır 3-5 tane beyin fakiri salak yüzünden başını belaya sokma bu devirde kimin ne halt olduğu belli değil.. Aman dikkat kardeşim..
Sagolun ilginiz için.Bi konuya açıklık getireyim,benim derdim sadece 1 tanesiyle,yani şoförle.Niye 5 tane oç diye genelliyorum,çunku yanımda 2 tane kız olduklarını hepsinin gormesine ragmen hiçbirinin, arabayı suren baş oçocuguna engel olmaması, ''arabada kız var boşver bulasma,ugrasma'' dememesi.Bana herhangi biri trafikte durduk yere ana avrat sövsun,yanında bayan varsa gık demem,çıtımı cıkarmam yoluma bakarım,ne yapacaksam sonra bulur yaparım.O arabadakı kalan 4 oc bu ahlakı bilmeyen serefsize çıtını cıkarmadılar ama,neyse o sorun degıl zaten,o gun niye çıtınız çıkmadı diye o dördunun peşine dusecek kadar boş ve psikopat bir adam degilim.Benim derdim sadece bir tanesiyle,arabayı surenle.Bulana kadar devam..