Onada eyw. 2/70 basarız 225kadar
Printable View
Turbo Honda derken turbo hondadan kastın nedir onu anlamak lazım. şimdi stock motor 0.5 bar honda ile mı denedin yoksa güzelce yapılmış + 350 hp deki turbo honda ile mı deneme yaptın.
hadi Turbo honda ile 106 denemesinde
2. vites 60 km de rol yaparsan 106 hafiflikte zıplayıp +160 km lerde honda gecerken frene basarsın Turbo Honda ile denemiş hatta geçmiş bile olursun.
Turbo honda kullanıcısı 2. vites sarmaktan araç hızlanmadığı için 3. vites 100 km hızda bastıgında gecebiliyorsa veya tutunabiliyorsa ozaman gercekten 106 nın maşallahı var tebrik etmek lazım ben ve techturkeydeki konuyu takip eden herkes bunu der.
Orta bulunup denensin kimse bişey kaybetmez niye bukadar abartıldı anlamıyorum :)
Zaten her hafta deneyen insanlarsınız :)
Abi mevzu biz arabaları modifiye eden veya modifiye yapılan arabaları takip eden kişileriz. hangi arabanın hangi modifiye ile az çok nekadar gidebileceğini sende bizlerde biliyoruz.
Bu sebeble Arkadaş turbo honda diyince olaylar çok farklı farklı durumlar ortaya cıkıyor.
benim düşüncem stock motor 0.5 bardaki turbo hondaları 106 gecer çok rahatlıkla.
hatta çok rahat 220-240 hp aralıgındaki turbo hondalar ile +200 km lere kadar yürür.
Ama All motor Turbo Setup bir honda ile sadece 2.vites denemelerinde honda sardıgı için öne cıkar sonra honda arkadan gelip gecer gider.
Deneme yapılsa bile sonuçlar böyle olur.
Hatta ZZ turbo civic Eg K20 ile denemesinde eg +240 hp turbo honda 300 hp ilk baslangıçta eg öne cıkıyordu sonra arkadan gelip geçiyordu ZZ videoları mevcuttur.bu denemelerde eg sökük ZZ de birsey sökülmemişti diye biliyorum
turbo honda konusunu kapatalım isterseniz dostlarımız kendi aralarında buluşup denemelerini yapıcaklardır dilerlerse video çekip siteden paylaşırlar
konumuza dönecekolursak
208 gtı (biz anadolu yakasına geçersek can kardeşimle deniycez)
impreza gc8 225 hp (geliceği kesin değil )
cooper s (geliceği kesin değil)
avrupa yakasında cumartsi günü kesin gelip denemek istiyen başka yokmudur ?
ona göre program yapıcaz
Deneme yerini gününü saatini bana haber verirmisiniz..
aynen istanbuldaki trafik polislerının özellikle ataşehirden şekerpınar a kadar nerde nokta nöbetleri tuttukları tetikte oldukları belli cumartesileri rolling in oldugunu çok iyi biliyorlar. zaten apaçilerde o gece cekirdek bira küfür eşliginde yanlamaya çalıştıkları gece. mimlenmış bir gece.
zaten cuma günü işten cıkan insanların cumartesi geceleri uzun uzun eylendıklerı arkadaslarıyla bulustuları en uzun tek gece. o yuzden cok yogunlukta oluyor o gece istanbul trafiginde 2 de basıp 3 de bırakıldıktan sonra veya saglıksız bir iki deneme yapıldıktan sonra benzın yakmanın anlamı yok :icon_tup:
cumartesi sıkıntı beyler anadolu yakası bilginiz olsun.
İlla cumartesi rolling yapıcaksanız da 3 den aşağı çıkmayın inanın tırcılara zulüm oluyor otoban
İş yüzünden mecburen cumartesi gecesi çıkıyoruz
Çok anormal bi durum olmadığı sürece Otoyola çıkana kadar sıkıntı olmuyo memur açısından.
Biz iki hafta önce c.tesi 10:30 gibi Bahçeşehir kumburgaz arası denedik.çok uzun denemeler yapmadık ama bir sıkıntıda yaşamadık.12 gibi çıkılırsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.işim erken biterse bende orda olucam.
Otobana cikmak cok gereksiz. 03:00 kavacik istersen 300 gorebilirsin 5 serit yol . Gisede cevirme derdi yok . Bi sikinti olursa kopruden avrupaya gecersiniz..
güncelll
yokmudur arkadaşlar yavv deniycek bi araba kprolu typerlarlada denerim.