2 haftada bir Ist - Anadolu Yakasında farlı farklı oto yıkamacılara gidiyorum.Hiç biri de torpidoya yalandan bile olsa bir bez sürmüyor.
Orayı temiz mi zannediyor? Yoksa üşeniyor mu? Anlayamadım.
Ya da ben dikkat ederek çok mu şey istiyorum.
2 haftada bir Ist - Anadolu Yakasında farlı farklı oto yıkamacılara gidiyorum.Hiç biri de torpidoya yalandan bile olsa bir bez sürmüyor.
Orayı temiz mi zannediyor? Yoksa üşeniyor mu? Anlayamadım.
Ya da ben dikkat ederek çok mu şey istiyorum.
2005 Ford Focus C-Max
2007 Honda Civic
2000 Ford Focus
2009 Opel Astra
2013 Honda Civic Elegance
ben aracı oto yıkamadan teslim alıp gölgeye, temiz bi yere çekerim. sonra dışında ve kapı kenarlarında kalan ıslak kısımları kendim tekrardan alırım. onda sonra da iç mekanı koltuklardan kokpite kadar ince şekilde temizlerim. yarım saatimi alır.
kimi hiç dikkat etmez şuna buna, huy meselesi.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Benim yıkamacım siler.
Hatta araba yıkandıktan sonra kurulanmak için dışarı alındığında hava tutarım ben hep. Seyir halinde su sızmasın arabadan diye.
Artık alıştılar, ben arabayı dışarı alır almaz, hava tabancasını getiriyorlar bana![]()
Ben de rastlamadım pek silen yıkamacıya. Hatta kül tablasının kapağını açmayan, bardak tutacaklarının içini silmeyen, arka camda elektrikli perde var diye indirip içten silmeyen yıkamacı çok. Ama emin olun siz önceden şuaraları unutma şeklinde uyarırsanız yapmam demez.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Bugune kadar kime gittiysem sildi. Tanımadığım yere gitmemem de buna bir etken olabilir tabi.
gittigniz yıkamacıda problem vardır. genellemeyin işini layikiyle yapanlarda zan altında kalmasın
meguiars sonaxda (enazından bahçeşehir subeleri için) böyle bişey görmedim. arkadasımın dükkanında kendim yıkıyormun aracımı torpidoyu silip gostergeleri unutuyorm bazengelen müsterlerin araclarında ise küllügü bırakın koltugun altına kadar bakarz bişey varmıdır diye
1881 - 193∞
Yıkamacı bulamamışsın senBenim de gittiğim bi yer var memnunum. Biraz kendini tanıtmakla da alakalı. Daimi müşteri olduğunu kavramaya başladıkları zaman muamele illa ki değişir. Benim gittiğim yerde koltukların altlarına ceplere vs heryere bakarlar çöpleri atarlar içini temizlerler.
Benim yikamaciya 5 tl bahşiş veriyorum kapının fitillerine kadar siliyolar
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Aman silmesinler zaten. Adet bezi kıvamına gelmiş, kokusundan geçilmeyen bez ile gördüğü her yeri silebilen garsonlar misali, aracın dışını sildiği bezi gelip dashboard'a sürerler adı temizlik olur.
Madem İstanbul Anadolu yakası; Pendik 'te Şah oto yıkamayı tavsiye ederim. Çocuklar sağolsun yalıyorlar arabayı. Yıkama bittikten sonra damla, iz vs.. için gün ışığına çıkarıp tekrar siliyorlar, hava kanallarını fırçayla temizliyorlar vs.. epeyi detay var. Kartal e-5 köprünün orada birkaç defa gördüm seni. Yakınsın anlaşılan, bir dene derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)