Benim yıkamacım siler.
Hatta araba yıkandıktan sonra kurulanmak için dışarı alındığında hava tutarım ben hep. Seyir halinde su sızmasın arabadan diye.
Artık alıştılar, ben arabayı dışarı alır almaz, hava tabancasını getiriyorlar bana :D
gittigniz yıkamacıda problem vardır. genellemeyin işini layikiyle yapanlarda zan altında kalmasın
meguiars sonaxda (enazından bahçeşehir subeleri için) böyle bişey görmedim. arkadasımın dükkanında kendim yıkıyormun aracımı torpidoyu silip gostergeleri unutuyorm bazen :D gelen müsterlerin araclarında ise küllügü bırakın koltugun altına kadar bakarz bişey varmıdır diye
Berkan bu gt de kapının üstündeki deri hep leke oluyor büyük ihtimalle sende de aynıdır var mı bunun çözümü nasıl çıkarabilirz?
12-06-2014, 20:41
İbrahim33
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Aman silmesinler zaten. Adet bezi kıvamına gelmiş, kokusundan geçilmeyen bez ile gördüğü her yeri silebilen garsonlar misali, aracın dışını sildiği bezi gelip dashboard'a sürerler adı temizlik olur.
+1999 , her tarafa sürdüğü o bezi bencede sürmesin...
12-06-2014, 20:49
athem
Oto yikama dukkanim var heryerin bezi ayrıdır her aracta bezi yikarim mutlaka gebze Çayırova tarafina gelirseniz beklerim mutlaka :)